Saturday, June 23, 2012

I’ve got no idea for the post title

Assalamualaikum, hello peeps!

Owh I just noticed that I haven’t post any entry since May, and now I feel a little bit awkward to start blogging again. Yes, again. Well tak payah terangkan dah, memang habitnya macam tu, bila tengah rajin maka macam kalau boleh sejam sekali nak update blog and whenever datangnya kemalasan tu lagi-lagi kalau tengah musim cuti, yeah kedebushh! inilah hasilnya, unmaintained blog, terbiar almost dua bulan. I’m so sorry dear blog. haha.

So this entry just to tell ya people that I’m still alive. LOL. Yes, I really mean it since some peoples do texting and asking me if I still alive since they noticed my blog is not updated and rarely see me online on Facebook and Twitter. haha.

Okay aku baru perasan bahasa rojak aku makin hebat. haha. lagi-lagi pulak sekarang ni dalam proses nak teruskan lagi belajar bahasa korea and maybe want to refresh back my Arabic. so mungkin nanti akan jadi bahasa rojak 4 bahasa? ok statement memang taknak lagi poyo. But no worries lah, I’m still Malay, still Malaysian, belajarlah sejuta bahasa pun, lidah ni tetap lidah melayu maa~

By the way! Do visit and feel free to follow my food tumblr. at http://ryeobites.tumblr.com/ . kat situ aku post banyak gambar-gambar makanan tak kira lah daripada yang murah sampailah yang mahal. Tak racist katanya. Ok that’s all, bye! Wassalam.

4 comments:

krunch2sa said...

sanggup drop by byk kali semate2 xnk tlepas your latest post :) dont stop blogging. AJA AJA HWAITING!!!!

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Muzri -Kereta Sewa Murah K.L said...

lame x update blog u ye...

Anonymous said...

Лаская душу привяжешься к телу
!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails