Saturday, April 14, 2012

my food diary

Assalamualaikum, salam sejahtera readers :)

Hah, ni aku share dengan korang semua my second tumblr. aha, biasalah kan, bila tengah cuti-cuti ni, mulalah rajin buat macam-macam. Blog yang satu ni pun update ntah ke mana, tapi tumblr siap ada dua~haha. lantak lah jang ;p by the way, siapa tak tau tumblr tu apa, dia macam blog jugak, tapi lagi simple dan dipanggil sebagai micro-blog. Kalau nak tau lebih-lebih, google sendiri. hahaha.

ok actually my second tumblr ni is more to food, eh bukan ‘more to food’ tapi mmg pasal food pun. yeah macam food blog, food diary pun boleh, tapi gambar je lah, takde lah nak review bagai. haha. Pasal aku ni suka snap gambar benda yang aku makan, so rasa macam apa salahnya nak share sekali dengan korang kan? ecehhh~

so siapa yang ada tumblr, kalau rajin follow lah (minta simpati ke apa ni? hehe just joking), yang takde tumblr pun boleh bukak jugak tau, saja nak kasi perut korang lapar, air liur meleleh-leleh tengok gambar makanan~hihi. here is the link http://ryeobites.tumblr.com/

Capture

messkidbites. yeah this is my 2nd tumblr, and its all about fooooddd :)

and just for your information, aku ada lagi satu tumblr, yang ni general punya tumblr aku dok main post macam-macam ada. haha. kalau nak melawat melihat menjenguk amatlah dialu-alukan jugak. haha. ni link my first tumblr http://ryeoqidz.tumblr.com/

Makanya (ada ke ‘makanya’ dalam BM? gasak jelahh~), selamat melawat to my tumblr yeah! Do let me know if you have tumblr too okay? Adios, wassalam~

3 comments:

Sandra Azwan said...

tak nak tgk your tumblr selalu....takut lapar je memanjang..haha.....nice tumblr!

Anonymous said...

best tgk pic makanan

krunch2sa said...

huhuhuhu.......teringin nak makan smua bende kat ur tumblr T.T especially bread bowl tu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails