Thursday, April 5, 2012

comeback

Assalamualaikum, salam sejahtera :)

okay seminggu dah aku cuti, mereput kat rumah pasal cari kerja part time tak dapat-dapat, haih kenapalah kejam sangat, saya pekerja yang baik tau, tak rugi hire saya. ececeehhh~haha. so mereput di rumah adalah benda yang sangat bosan, melainkan duduk rumah dapat duit, makan tido makan tido dapat duit, so maybe ia akan jadi best. kan kan? hehh =.=

there’s a lot of thing yang aku nak cerita tapi macam tak nak cerita sekarang. boleh? haha. ok tu ayat cover je kot, padahal haram jadah taktau nak cakap apa. muahahah.

awh, by the way, macam biasa bila lepas result SPM keluar je gedebang gedebuk ramai bebudak ni akan terjah blog aku, cari info pasal Diploma Mikrobiologi, takpun UiTM Negeri Sembilan. Kalau tak caye, cuba korang pergi google dua keyword kat atas ni, tgk apa keluar kat result. heheh ni statement berlagak aku ke apa? haha lantok laaa.. ;p

so untuk adik-adik semua, thanks for viewing my blog, bertambah sikit duit nuffnang aku *joking*, semoga korang dapatlah info yang korang cari, kalau tak dapat banyak, dapat sikit pun kira ok dah tu :)yang mana tanya-tanya soalan tapi abang tak jawab-jawab lagi tu, sabo naaa..erkk boleh la kot guna abang sekarang, tua dah aku ni haaa~haha

hah! before that before that! ni hah, aku ada bukak pre-order untuk earphone Beats Tour, so siapa mau, boleh la order ye. Paling-paling pun like la online shop aku tu punya FB page. heheh boleh ea ea?

Ryeoqidz Phone Boutique (Ryeophones) – www.fb.com/ryeophones

batch 1

kalau nak order, klik kat link tu, and ikut step-step macam kat poster atas ni ok? Thank youuu :)

inshaallah, teringin nak post entri tiap-tiap hari pasal macam menarik. maka sekianlah my ‘comeback entry’ yang apa aku tulis pun aku tak tau, haha, see ya, wassalam~

1 comment:

Robert Watanabe said...

Why is obesity a risk factor for heart disease? phentermine 37.5 weight loss results phentermine forums jive phentermine 37.5mg side effects meridia vs phentermine reviews

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails