Sunday, April 8, 2012

baby

07042012309-2_副本

Assalamualaikum, salam sejahtera :)
Jangan risau, jangan risau, entri ni takde kene mengena dengan Justin Bieber punya ‘baby’. haha ;p

Hi, meet Amani my cousin. Rasanya ni macam baru second time jumpa, kot =.= hehe. Gila lah, lama tak handle baby, tetiba dapat main-main semalam rasa kekok pulak. cehh ‘handle’ tau, tak menahan ayat~haha. Ingat budak ni machine ke apa nak handle-handle? haha. Tu pun haritu ada hati nak pegi interview untuk jadi part timer kat satu ala-ala ‘baby gym’ kat Hartamas, tapi fikir-fikir “aisyy aku ni suka tu suka jugaklah baby, tapi kang buatnya 3-4 orang baby sekaligus melalak, mau tak sorang-sorang kena *dushdush* dengan aku”. haha.

Rasanya kali terakhir aku tukarkan diaper baby, buat susu, buai-buai baby dodoi segala pun dalam around tahun 2001 something kot, time tu anak adik aku yang last tu lahir. Kalau sekarang ni suruh aku pakaikan diaper budak boleh kot, tapi pakai yang jenis dry pants macam dalam iklan tu~haha.

Eh nanti kalau aku ada anak nanti pun nak suruh berlakon iklan ah, dapat jugak duit, gelek-gelek bontot depan TV, pastu satu dunia tengok, dah besar nanti mesti malu. hahaha. kesian dok aniaya budak tak bersalah tu. haha~ok just joking ;p bye!

 

2 comments:

miss Fyqa said...

aloo..comel2.. aha..fyqa suka gak tgk bdak2 comel ni..:)

krunch2sa said...

mcm chinese....COMELLLL!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails