Monday, February 13, 2012

me and the kids

*entri ni ada lambakan gambar, siapa yang internet connection slow tu sorry la ye ;p heheh

Assalamualaikum people!

Lama tak update blog, tangan menggigil jap nak tulis entri. Otak pun cramp nak buat ayat. haha. Tapi dalam menggigil-gigil pun, sila lihat kat atas, cak! yeay brand new header yaww! hekeleh, hampeh punya header pun nak hebah sekampung :p hahaha.

oh my, kawan-kawan aku yang praktikal sem ni semua dah sihat sejahtera duduk rumah, tapi aku pulak ‘sihat sejahtera’ terperuk lagi kat Kuala Pilah ni. this is not good. Alhamdulillah, harini aku pun dah dapat surat jawapan untuk penempatan praktikal kat Makmal Kesihatan Awam Kebangsaan (MKAK). Kalau sem ni takde aral melintang tunggang terbalik, inshaallah praktikal lah aku kat sana bulan Mei ni :)

okay, kebelakangan ni aku dapat satu penyakit baru, tapi penyakit ni bukan klinikal. haha. penyakit apa? ya, penyakit RINDU (cehh gedik =.=). haha. Rindu kat sapa? Girlfriend? Damn, takde maknanya, takde calon lagi, sapa nak boleh isi application form eh. haha just joking ;p

Actually lately asyik teringat muka budak-budak yang pernah aku buat program dengan dorang sepanjang aku kat Kuala Pilah ni. ya mereka sangat comel! haha. yela, dulu kan cita-cita nak jadi English teacher, nak mengajar budak sekolah, tapi tak pasal-pasal masuk course Microbiology pulak kan, so whenever ada peluang jadi fasi or apa-apa program yang melibatkan budak sekolah, yeah I’m in!

I miss those kids! :
*klik kat nama program kalau nak baca entri pasal program tu ^_^

Kem Kepimpinan SMK Juasseh (2010)

28696_1191426485769_1831615409_382825_2235303_n_副本

time ni 1st time jadi fasilitator, nervous + excited yang melampau. haha. this is my group, group Penguin.

Setitis Ilmu Selaut Kasih SK Ampang Tinggi (2010)

17072010331_副本

17072010321_副本

sekolah ni pun best, tapi semua dah lost contact =.=” gambar yang bawah tu group aku, group Pocoyo.

Senyuman Ramadhan – Rumah Tunas Harapan Payung Sri Sejahtera (2010)

22082010749_副本

okay time ni first time jadi ketua fasi, although program dengan rumah anak yatim ni simple je tapi best!

Kursus Motivasi UPSR SK Amar Peghulu (2011)

19022011551_副本

time ni aku malang sikit pasal dapat group yang sangat pasif. adehh..gambar atas ni budak group aku..

Imtiyyaz 2011 Camp SMKA Sultan Muhammad (2011)

AFQ_1180_副本

yeah kem ni buat kat sekolah lama aku and group aku semua junior-junior aku dulu. haha. terbaik!

Singgah Sahur – Rumah Tunas Harapan Payung Sri Sejahtera (2011)

591_副本

yang ni kitorang datang rumah anak yatim untuk sahur KFC sekali and time ni aku ketua program :)

Program Sekolah Angkat UiTM – SK Serting Ilir (2012)

29012012198_副本

31012012210_副本

okay ni sekolah paling best kot. haha tak tau lah kenapa. time ni aku takde group pasal aku ketua fasi, so semua budak-budak ni kira group aku je lah..haha ;p

31012012226_副本

dua orang ni pulak adik angkat aku dari program Sekolah Angkat UiTM – SK Serting Ilir, Zahirul and Syamir. kawan baik dua orang ni (kot). haha.

haaa..nampak betapa rindu tak rindu tu? habis semua program aku listkan. hehe. so far alhamdulillah, ramai yang still contact-contact and hopefully akan terus berkekalan :)

aisyy lepas ni aku dah takde kat UiTM Negeri Sembilan ni, susah nak jumpa budak-budak ni kan? okay jom nangis, sobs sobs~~heheh poyo nangis, dah dah, wassalam, bye!

 

4 comments:

mYRa - ShaD said...

btol ke abg nnti abg da nk pindah ?? ... kalau btol la kn conferm ' naufal klon ' nangis kn ? haha ...

> amirah syuhada

krunch2sa said...

best gler dpt take part dlm smua xtvt tu ^^

asyfiqaz said...

@mYRa - ShaD yup, abang nak habis semester dah~wuwuwu abang pun angis skali :p rindu semua :')

asyfiqaz said...

@krunch2sa try lah join program-program ni, sure best punyaaa :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails