Tuesday, February 21, 2012

matured enough?

Assalamualaikum, salam sejahtera.

Bila aku baca balik entri-entri zaman aku mula-mula nak berblogging dulu, sumpah aku tergelak sorang-sorang. Ntah apa benda lah aku post time tu, dangan carut-marut hape ntah, dengan luahan rasa tak menentu pasal, okay itu semua entri zaman aku belasan tahun. Yeah, budak-budak sangat.

It’s funny when you read back your own blog entry tapi dari situ lah aku dapat tengok perbezaan dan perkembangan diri sendiri dari ‘belasan tahun’ sampai dah ‘puluh’ dah ha. erkk okay rasa macam dah tua sangat lah pulak. haha. Kadang rasa malu pun ada tengok entri blog sendiri yang lama-lama tu, rasa macam “erkk aku ke yang tulis ni?” haha. Dengan ayat tunggang terbalik (macamlah ayat aku sekarang ni power kan? haha), tulis entri macam orang gila je aku rasa. Damn malu lah nak cerita lebih-lebih. kekeke. Pernah jugak berkali-kali rasa macam nak delete entri yang lama-lama tu, but then bila fikir balik, that is myself, so buat apa nak malu kan? So kalau sapa rasa nak baca entri lama-lama tu pergilah, tapi aku nasihatkan baik tak payah lah weh, segan segan~haha

 

1 comment:

ILA HonEyBuNNy said...

hehe..betul tu....rasa maloo sgt baca entry dulu2..

siyes macam budak2...ila ada banyak jugak delete...kekekek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails