Tuesday, January 3, 2012

A Day Before 2012

Snowflake Taiwanese Dessert

01012012130-1

Shimino Japanese Crepe

31122011074-1

Soup in Bread @ espresSOUP

31122011080-1

Creamy Carbonara @ espresSOUP

31122011083-1

Semua ni benda yang berjaya disumbat dalam perut aku before 2012 or to be exact, 31 December 2011. hehe. Time ni keluar sorang before mid sem break habis untuk treat diri sendiri :) Seronok keluar sorang-sorang so that kau boleh berjalan tak payah kesah kawan kau penat ke tak, bosan ke tak, and paling penting tak payah buang masa dua tiga jam fikir “kau nak makan kat mana?” and akan dijawab dengan “aku ikut je kau nak makan kat mana” dan semua akan ikut kawan yang paling banyak pengaruh and time makan tu akan ada yang buat muka pasal sebenarnya dia nak makan kat tempat lain. haha. comel betul, tapi selalu sangat kan jadi macam ni? kan kan kan ;p okay aku tak tuju kat sapa-sapa pun, pasal aku pun kadang-kadang macam tu, orang Melayu kan kuat jaga hati orang sampai hati sendiri sakit. hehehe.

Apa motif entri ni aku pun tak tau tapi tiba-tiba rasa nak update pasal ada gambar :) boleh tak macam tu? hahahaha….

Wassalam :)

4 comments:

miss Fyqa said...

menyelerakan je semua.. nyum2 :)

Hamizah said...

Shimino Japanese Crepe tu nampak mcm sedap.. bli kat mane ni?

krunch2sa said...

jap crepe tu mmg sedap pon ^^ nyum nyum! mcm2 filling ade....kat ikea pon ade....

mario taylor said...


If people that write articles cared more about writing great material like you, more readers would read their content. It's refreshing to find such original content in an otherwise copy-cat world. Thank you so much.
gazo

yepi

friv 2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails