Sunday, November 13, 2011

setelah sekian lama

Assalamualaikum readers! awh, ada lagi ke orang yang bukak blog yang berkurun tak update ni? heheh. jangan lah camtu, thepotpetking are still here. siap ada yang kata aku dah berhenti berblogging. eh mana ada macam tuuu..ngeheheh~

urmm..how’s life? apa khabar? sihat? haha soalan macam 10 tahun tak jumpa kan. hehe. actually kebelakangan ni aku memang dah kurang lepak-lepak kat social site macam facebook, twitter, blog, tumblr tu semua. tapi aku ni ada je 24 hours selalu kat depan laptop ni, sekarang addict baca-baca artikel menarik and addicted to online shopping. durh, tu yang paling teruk sekali. haha. duduk rumah goyang kaki tapi duit jalaaaaannnn je. haha. teruk betul =.=

isyy tangan ni bila dah lama tak buat entry jadi cramp la pulak. otak pun ikut cramp sekali. haha. nak tulis ayat pun tak terfikir dah. aaaa takpelah, anggap je lah ni macam teaser comeback aku ke dunia blogging balik. hahaha. I’ll update more later okay :D see ya!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails