Sunday, October 2, 2011

almost end

Assalamualaikum peeps!

Makin sunyi kan blog ni? haha biasalah, final exam kot. kang tiap-tiap hari update sepuluh doploh entry kang orang kata aku tak study pulak. haha alasan sangat, padahal memang tak study pun :p

macam mana final exam aku? err tak payah tanya sangat lah kot, selagi tak keluar result, aku tak nak kata paper-paper yang lepas tu senang ke susah. haha hentahlah. main masuk dewan jawab je apa yang patut. ehehe~

so sem ni akan habis dalam next week, fuhh sedar tak sedar dah nak dekat 2 tahun weh aku terperuk kat sini. urmm elok je pun hidup sampai sekarang walaupun waktu kitorang yang first batch masuk kampus ni memang macam padang jarak padang tekukur. kalau yang certain-certain junior ni demand tahap tak sedar diri, nak itu nak ini, belajar tak lah mana pun. susah sangat nak bersyukur. eh? haha. sorry siapa yang terasa. frankly speak je.

next sem will be the last semester aku kat sini, inshaallah, tolonglah, tak larat dah nak hidup kat sini lama-lama. hihi. Nama je Kuala Pilah tapi manusia kat sini semua perangai masing-masing macam duduk kat Philadelphia. Nama pun lebih kurang sama kan. urghh commonlah. urban sangatlah tu =.=

budak-budak batch aku pun dah makin kurang dalam kolej ni, semua duduk luar, jadi Non-Resident (NR). aku je yang memang tak reti-reti nak duduk luar, nak jugak menghimpit kat kolej ni sampai sem 6. duduklah dengan junior-junior yang tinggi budi pekerti kat sini. haih~ heran lah pulak aku kan. aku bukan anak lord, mampu nak bayar sewa rumah bulan-bulan, minyak kereta, makan minum blablabla~aih banyaklah. by the way, bukan senang kot nak pertahankan dapat kolej sampai sem 6. kann?

never mind, sem 5 pun dah almost habis, umur pun dah nak masuk puluhan, sangat mengajar aku untuk jadi lebih matang, ignore those remeh-remeh things yang semak dalam hidup. keep move on babe! awh, then siapa tumblr., singgah-singgah lah kat aku punya ye. http://ryeoqidz.tumblr.com/ . senang tumblr., post pendek-pendek je. hehe. bye!

2 comments:

miss Fyqa said...

takpe2...miss Fyqa dulu pown dok hostel sampai la ke semester terakhir.. Hehehe.

Muhammad Fakhruddin Bakri said...

uitt2...a'ah...lupe lak ko belom masuk 20 agy...hahaha....btw...gudluck untuk result exam nnty...huhu....:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails