Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday | Ms. Polaroid

Assalamualaikum :)

okay, sekian lama asyik dok tengok orang punya entri Wordless Wednesday (WW), fine harini aku nak join lah. hehe. bukan apa, dah berapa kali dah nak buat WW ni tapi bila aku taip je entri tu mesti panjang taknak macam nak buat novel lah pulak kan. so tak jadi lah ‘wordless’ tuh. haha.

Polaroid-One-Step

Polaroid One-Step

Polaroid-P

Polaroid-P

semalam orang lain dok sibuk study untuk exam, aku dok sibuk google harga benda ni kat internet. ehehe. ntah lah, tetiba je terminat polaroid ni. macam best :) tengoklah macam mana ye, kalau ada rezeki nanti, you’ll be mine yeah dear Ms. Polaroid!

2 comments:

Cik Comel said...

Saya pun dah lama berangan-angan memiliki polaroid. Tapi tak tahu nak cari dan beli di mana? Potpetking dah tau ka kat mana boleh dapat? berapa harganya?

asyfiqaz said...

@Cik Comel
dekat Central Market KL ada 2 kedai yang jual kamera2 ni..Photo Craft nama kedai tu.

then dekat SS2 and Pavilion KL pun ada kat The Click Shop.

takpun boleh order online je kat kedai2 ni..or else boleh jugak search kat ebay/mudah.my.

ni website dorang:

The Click Shop
website: http://theclickshop.com/
fb: www.facebook.com/theclickshop.malaysia

Photo Craft
website: www.photocrafts.my
fb: www.facebook.com/photocrafts

harga tengok pada jenis, range around rm200-1200 camtu lah :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails