Wednesday, September 7, 2011

nota untuk da’ie

“Apabila kita sendiri diuji dengan apa yang sering dakwahkan, itu petanda Allah sedang mendidik kita agar melaksanakan apa yang kita perkatakan bersyukurlah kerana Allah masih sudi mengingati kita dalam usaha kita mengingatkan manusia..”

okay quotes kat atas tu di’copy-paste’ sebijik dari blog seorang ‘Cik’. haha. rasa seronok nak reblog balik quotes ni pasal dia best. hehe. I mean it is really meaningful to me. rasa macam setepek kena kat muka pun ada. renung-renungkan dan selamat beramal :)

*tajuk entri pun sebijik aku copy paste ;p haha

2 comments:

ZWAN SABRI said...

tula pasai.. setepek kena kat muka.. HUHU


MySuaraBlog: Syiling 50 Sen Tahun 2006

miss Fyqa said...

tau takpe..tempias..hehe

Selamat Hari Raya Afiq Naufal! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails