Friday, September 16, 2011

Night Of Secret Garden Dinner @ PWTC

Assalamualaikum.

Haritu dah cerita pasal Pre-Graduation Dinner kat Klana Resort Seremban kan, this time nak story mory pasal Annual Grand Dinner Badan Peer Kaunselor (PEERs) pulak. hah, ‘annual’ lah sangat, ni baru first time buat pun semenjak dah dua tahun kelab ni wujud ;p

so untuk dinner ni aku yang jadi Project Manager as aku gatal sangat nak buat dinner. haha. so aku pun tangkaplah Mai sekali jadi Assistant Program Manager untuk dinner ni pasal nampak macam hardworking semacam je kan. haha.

actually plan nak buat dinner ni just main cakap-cakap macam tu je, berangan nak buat grand-grand. haha. at first nak buat dekat Restoran Warisan Kuala Pilah tu je, tapi nak dijadikan cerita restoran tu tutup time tarikh kitorang nak buat dinner tu. punyalah lama restoran tu tutup untuk cuti raya, aku pun tak paham..adess ==”

time tu dah pening dah nak cari venue sesuai tapi yang penting aku dah bagitau awal-awal aku tolak kalau sape-sape cadangkan nak buat kat Melang Inn or Royal Bintang Hotel Seremban. ntah lah, rasa macam dah common sangat. lagi-lagi Melang Inn tu, tak macam semua persatuan pulak nak buat dinner kat situ. haha. then ntah macam mana ntah, tetiba kat otak ni terfikir nak buat dinner kat PWTC. ok sumpah demand, Penasihat 1 kelab kitorang pun mula-mula terkejut dengar cadangan tu. haha. Mai punya cadanganlah ni.

Seriously, aku first time kot jadi Project Manager untuk dinner, selama ni mana pernah aku buat dinner pekejadah ni. Jamuan kelas ada lah time sekolah dulu. haha. dah lah takde pengalaman, tiba-tiba ada hati nak buat kat PWTC. haha kesahlah pulak aku? redah jelah..my first dinner ever kot, confirmlah nak something grand. lantaklah sama bajet kecik ke apa, pandai-pandailah besarkan. ngeheheh.

11092011039-1

Alhamdulillah, 11 September haritu Night Of Secret Garden Dinner berlangsung dengan jayanya kat PWTC. weee~suka gila. siapa tak suka weh, sebelum dinner tu macam-macam benda nak kena tempuh. Malam tu kitorang pilih tema ‘Secret Garden’ pasal nampak macam grand & exclusive sikit tema tu. eh yeke? yelah kot.haha.

11092011065-1

view dari belakang dewan~

SONY DSC

senyum semua..senyummmm..heheh

SONY DSC

Ungku the pianist with akak photographer volunteer..tenkiu akak :)

SONY DSC

with the coolest VIP ever! Cik Hanim, Cik Zana, Pn. Fa (Penasihat 1), Pn. Dalila (Timbalan Rektor) & Cik Fara (Penasihat 2)

SONY DSC

the dinner committees

aku suka gila malam tu especially bila tetamu VIP sangat impress bila masuk dalam hall tu. alhamdulillah, everything is going well. budak-budak yang datang pun nampak puas hati dengan yuran yang dorang bayar tu. then suka tengok semua cantik handsome malam tu. wahahhh! Then kelakar jugak pasal time slot ucapan pengarah program, aku dengan selamba badak takde teks bagai membebel apa ntah atas tu. haha.

papepun terima kasih kat semuaaaaa committee yang terlibat dalam menjayakan dinner ni. Sorry kalau aku ada tekan korang lebih-lebih ke, marah ke, caci ke haha..korang semua dah buat sehabis baik dah :D TERIMA KASIH SEMUA.

4 comments:

miss Fyqa said...

amboi..serious nampak grand kan.. terbaik la. Gud job.. tahniah Afiq..
:))

AMIRA ATIYA said...

mata saya 0.0 masa masuk dkt tempat tu. kagum betul~~~

Shukri said...

tahniah afiq..
=)

syazwani musa said...

good job ! congrates :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails