Friday, September 30, 2011

my cutie tumblr

Assalamualaikum :)

Sekarang ni musim final exam student diploma UiTM and yeah it is a very hectic, stressful and challenging week. Biasalah musim exam, time ni lah masing-masing dapat hormone imbalance, study separuh mati then mulalah masing-masing jugak emosi tak stabil. biasalah tu, its like semua orang pun jadi macam tu kot. Lagi-lagi bila study time last-last minute tu tambah pulak paper esok tu pagi, memang tak panda lah mata ni time nak jawab exam pagi tu. haha. waktu tidur tak terurus, makan minum ntah kemana, semua pasal final exam. salahkan dia. haha. padahal diri sendiri yang tak amek berat pasal diri sendiri ;p

Alhamdulillah, 5 paper dah lepas. jangan tanya apa-apa pasal paper-paper yang dah lepas tu ye, no comment. so far, I can say Medical Microbiology paper is the hardest paper compared to the others. terus tak jadi berangan nak jadi doktor, baru medical microbe dah hegeh-hegeh nak jawab haritu. haha. apa-apa pun I hope I will get better result for this sem. tak aim tinggi-tinggi pun, yeah I’m not a scorer, and I know the path that I have taken.

ok tajuk entri lain, mukadimah bukan main panjang. haha biasalah kan ;p okay actually just nak promote bagitau kat korang semua aku dah ada tumblr! ok lame gila, orang lain dah berzaman ada, aku baru hegeh-hegeh nak buat. ntah lah, tiba-tiba minat pulak. padahal yang blog ni pun sepuluh tahun sekali baru update, nak buat micro-blogging guna tumblr pulak. no problem lah, boleh punya handle :)

Capture

my tumblr!

so for those yang berminat, silalah melawat ke tumblr. saya ya! http://ryeoqidz.tumblr.com
kalau nak follow, follow lah ye! terima kasih bye! wassalam~

2 comments:

miss Fyqa said...

ade gak junior yg suggest men tumblr.. nie.. apa pun tak bole.. pasword lupa!.. Hehe..

Miss Eiza said...

mcm mana nk follow tumblr tu?tak jumpe button follow pun..heheee..yg ada install themes je kt atas tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails