Wednesday, July 20, 2011

on ‘her’ special day :)

Date: 19th July 2011
Venue: The Gardens, Mid Valley City
Participants: 3 persons

ah ok da macam nak buat karangan format laporan da bila dok tulis benda-benda kat atas tu. haha. cikgu BM aku kata dulu kalau buat karangan jenis format tapi lupa format nanti kena tolak 3 markah. haha ok intro nak merepek ;p

Assalamualaikum readers!

sekarang ni semua student diploma UiTM tengah seronok-senang-lenang cuti mid-sem tapi erkkk..aku tak rasa macam tu la pulak. cuti serupa tak cuti je pun =.=”  haha okay, tak mintak simpati pun. heheh. last weekend baru balik dari trip PM kat Cameron Highlands & Lost World Of Tambun. okay 3 hari cuti dah burn, sekian. aaaa nanti kalau aku rajin adalah post pasal trip PM tu ya. such a great trip, bukan pasal tempat trip dia, tapi pasal orang-orang yang ikut trip tu. teeheee :)  and yeah, khamis ni dah kena pergi Melaka pulak, jadi fasilitator kat SMKA Sultan Muhammad. woohh sekolah lama beb~sumpah excited. yang pasti, 3 hari lagi cuti aku dah burn :’(

haha panjang mukaddimah aku pulak kan? okay semalam berjaya meng’free’kan diri, untuk celebrate birthday ‘you-know-who’ (walaupun korang tak tau sape..haha) dengan Amira Halim kat The Gardens. *perghh bukan main pengaruh cerita Harry Potter lagi kann..haha. kalau tahun lepas tak dapat celebrate tapi dapat ‘hadiah besar’ so tahun ni pasal dah masuk umur ‘puluhan’ kan, wajiblah sambut! haha!

 IMAG0179-1

sampai-sampai je mid stret pegi tengok Harry Potter 7 3D (HP7), sampai 15 minit lambat, cesss terlepas scene-scene awal tuh, nasib baik dah reserve tiket online. pheww~ni semua pasal komuter-lembab-sengal yang keje tau nak mendelay train je. aih..HP7 ni best weh! walaupun aku bukan fanatik HP pun, tapi memang best lah! as long aku tak tertido time tengok movie tu makna dia best la kot..haha. but 3D dia biasa-biasa je, nothing much. tapi its worth untuk tengok 3D pasal gambar lagi clear :)

lepas movie stret laju-laju pergi The Gardens, hoih perut dah buat konsert! haha. singgah Baskin Robbins kejap, beli ice cream cake untuk birthday girl, then terus pegi Food Garden. hoyeahh makan makan makan~hilang kempunan nak nasi goreng nanas ;p

IMAG0148-1

happy ice cream cake to you! suka tak suka tak? hahah

IMAG0146-1

makan time! mau tak lapar dok terperuk tengok Harry Potter berjam-jam..haha

IMAG0152-1

ni je mampu bagi, dah pokai nak bagi hadiah besar2 ;p boleh macam tu? haha

IMAG0160-1

till the world ends, inshaallah..amiiiinnn :)

IMAG0173-1

thanks adik for joining us! boleh la guna camera Desire Z lagi ye..*jealous gilaaaaaa

IMAG0165-1

okay cerita dry ice ni kelakar..haha. kan kalau beli kek kat BR dia bagi free dry ice, then aku letak la ice tu kat dulang Food Garden, lebih kurang 20 minit tiba-tiba tengok dulang tu dah melengkung dah. haha. cehh nama je scince student, tapi gatal letak benda tu atas plastik. haha. then bila nasi goreng nanas aku dah habis letak pulak dry ice ni dalam mangkuk nanas tu, haha habis berasap-asap macam ada ritual apa ntah. bila bangla cleaner tu kutip pinggan n mangkuk nanas tu muka sumpah pelik. haha mesti ingat kitorang letak benda2 pelik dalam tu..kah3..

 

Happy 20th Birthday ‘you-know-who’, semoga panjang umur, murah rezeki, makin sihat, makin kurus haha..hope you enjoy clebration-yang-tak-seberapa from me ni ya :)

notabirthday: motiffff gambar separuh?? eh suka hati aku lah! hahaha

10 comments:

LiTtLe NiNiEy said...

asal gmbr setengah tanpa muka? hahaha
happy birthday sayang :)

asyfiqaz said...

@LiTtLe NiNiEy
pasal taknak dedah siapa 'you-know-who'..haha

krunch2sa said...

adik join dating skali? comel jer~ part dry ice tuh mmg lawak gegila XD

miss Fyqa said...

happy birthday to her :)

Hamiza Hamidon said...

wahhhh . makin romantik kan >.<

asyfiqaz said...

@krunch2sa
bukan adik betul pun..haha sebaya tapi panggil adik..boleh camtu? ;p

asyfiqaz said...

@miss Fyqa
tenkiu tenkiu..
*bagi pihak je la..hehe

asyfiqaz said...

@Hamiza Hamidon
erkk =.= part mne romantiknye ntah~LOL

amirahmnoor said...

ehem ehem. ada you-know-who gituu!

Wanny Moore said...

sweet.. tapi x puas hati la gmbar separuh! rase mcm tgk cter Tom & Jerry, gmbar manusia separuh2 je.. ahaha.. anyway nice one! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails