Saturday, June 25, 2011

balik bandar :)

Assalamualaikum peeps ;)

berkulat da blog aku. gile ah. biasalah kan, orang busy. pfffttt~banyaklah kau punya busy padahal memang malas nak update pun. hehh =.=”

24062011282-12

tiba-tiba rasa macam pelancong asing pulak dok hebah nak snap gambar sana sini ;p

okay dah, tadi semangat nak update blog tapi tiba-tiba otak blank tak tau nak taip apa dah. urghh sengal gila~tapi takpe, motif entry ni nak tepek gambar yang aku ada snap tadi time pergi Central Market je. hehe. sempat pulak menyinggah situ kannn..punyalah lama dah tak jejak kat sana, sampai tetiba dah muncul Kasturi Walk lah, ape benda ntah lagi, nampak beno aku ketinggalan, yelah, lama tak jejak la katakan…pergi CM ni tadi pun pasal de 2 misi nak settlekan and alhamdulillah, both mission have been completed. mission lah sangat kan. teehee~

eh by the way aku suka Kasturi Walk tu, pintu gerbang dia ada wau besi besar gedabak, nak amek gambar pun susah. aih apedaa..dia takde pape sangat pun sebenarnya, tapi pehal aku suka ntah. maybe dia ala-ala Jonker Walk moden kot. (sebenarnya suka pasal aku dapat lepas kempunan minum mango juice kat situ ;p).

24062011284-1

ni hah Kasturi Walk tuh..nampak wau gedabak tu? tapi yang dekat gerbang dia lagi gedabak+cantik, tapi malas nak snap pasal kena lintas jalan. haha. yelah tu dia tulis ‘cultural village’. takde maknanya, bukan kemain moden lagi barang dia jual kat sini. tshirt sume stok-stok tulis omputih semua. haha.

 

24062011282-1

aaaaa..ni aku suka. nampak kat gelas tu ada macam pemegang plastik tu? haha jakon gila, tak pernah jumpa ;p macam comel je tau dia serve benda ni. fuhh hilang kempunan nak jus mangga. so tau la mana satu tangan aku kan dalam gambar tu kan? yang pegang air mangga tu lah, takkan yang tangan yang jelas-jelas dia pakai baju kurung tuh? haha memang tak lah. yang hijau tu air kedondong. eh murah tau fresh juice kat Kasturi Walk ni! buah dia lagi banyak daripada air ^__^  kalau kat Pilahdelphia (Kuala Pilah to be exact..haha) harapan laaa nak dapat..kat menu je tulis ada, tapi apa pun takde.

okay dah, penatlah menaip (padahal baru berapa patah je pun..haha), esok ada 2 mission lagi nak disettlekan. pegi lantak sama kau punya mission. haha. bye, adios :)

2 comments:

miss Fyqa said...

seriyesly dah berubah CM erk. alaa, lama tak pi sana. miss Fyqa pun dah ketinggalan nie. Adoi .

yad'z said...

hahaha. bteul2.. village lah snagat.. barang semua up 2 date. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails