Wednesday, May 25, 2011

sungguh tak patut =.=”

blogggg

 

Sila tengok kata kunci yang manusia-manusia ni cari harini dan tak semena-mena di directkan ke blog aku. ‘gambar mandi sungai pakai spender’. ceh sungguh tak patut =.=”


notatakpatut: aku rasa macam blog ilmiah pulak bila orang cari pasal universiti, terminal bas semua direct kat blog aku. baiknyaaa :)  haha..

notatakpatut2: sorry lama tak update, tengah sambut adik-adik junior sekarang ni. ahhh baiknyaaa lagi ;p

5 comments:

miss Fyqa said...

hai abang senior *wahh. tetiba jer.

memang tak patut sapa search cam tue.. :D

Haffiz MohdNoor said...

camne nk cari kata kunci tuh??

SANDRA AZWAN said...

memang tak patut la...haha, so funny!

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


kdg2 search engine ni slalu mcm tu..kdg2 lain yg dicari, lain yg dia bagi..tu pasal la jumpa link yg ntah apa2 tu...bukan stakat bende2 mcm ni jer, kdg2 saya cari pasal keje pun diberinya bende lain..bengong btul!

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

omi jjuni said...

xdew citer pasal mds kew??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails