Sunday, May 8, 2011

semi-paralyzed

Assalamualaikum :)

masuk harini dah genap seminggu cuti sem. by the way arghh thanks to UiTM pasal berjaya pendekkan cuti untuk kami student diploma ni. pasal cuti pendek sangat menjadikan cuti ni kurang-makna-tak-boleh-buat-apa-apa. tiap-tiap hari duit keluar mencurah-curah tapi takde duit masuk satu sen pon :( *yelaa pasal mak aku bukan Zeti Aziz cop-cop duit kan..haha* celah mana lah sangat nak kerja dalam tempoh seminggu dua kan. boleh je kerja dengan parents, tapi alaaahhhhh…hehe. family is family la. haha.

everyday routine sama je, bangun tidur check handset, on laptop ‘merayau-rayau’ kat alam maya, lokasi utama facebook, haha. sambil tu selang-seli makan, tengok tv, makan, tengok tv. ouh so lame =.= dalam otak ni ada rasa macam nak renovate blog ni. *daripada awal tahun lagi dok bebel nak tukar template tapi tak tukar-tukar jugak. haha* dasar pemalas. dah berapa kali dok main-main dengan template designer tuh tapi it will ended dengan menekan butang ‘x’. haha. then rasa macam nak tempah full template je, ada jugakla usha-usha, junior aku pon ada jugak buat, tapi bila fikir-fikir “ala, blog ni ok dah kot..biarlaaahhh..” and that’s why template ni la yang korang hadap sejak sekian lama. ngeheheh..

boredom

*credit to Google Image :D

so sekarang aku dah separa lumpuh kat rumah ni. next week macam dah nak kena balik kampus. ouh damn it! result pon belom keluar kot. gila r, malu kot! hmmm~tapi kan, aku rasa before nak balik kampus ni aku nak jejak Bukit Bintang jugak. haha. sapa mau ikut? jom jom, aku taknak jadi macam orang gila sangat jalan sorang-sorang :p *wallet dah nazak ada hati nak joli-joli lagi yea? haha.

p/s: aku heran la, kenapa sehari dua ni macam tak ramai je yang online kat fb? come on la, cuti kot! hehehe..

2 comments:

-hanyaaku- said...

rutin kita lebih kurang sama je..
haishh tu la pendek sangat cutinye!

pape pun slmat menikmati hari cuti :D

Aizad Hassan said...

jom2 ke Bukit Bintang. =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails