Sunday, May 8, 2011

3days2night | awesome bonding!

Assalamualaikum peoples!

okeh excited nih. haha. excited nak cerita pasal benda ni dah plan daripada sebelum final exam lagi. orang lain macam sebok-sebok ceramuk kepala fikir final final exam, kitorang pulak ceramuk kepala tension fikir apa nak buat time cuti sem. ahaha sengal =.= plan punya plan, tapi sampai dah habis final exam pon takde final decision. plus plus tak cukup dengan tu time cuti tiap-tiap malam skype sampai orang azan subuh, but yet there’s still no final decision. tiap-tiap hari tukar plan and at last untuk cuti sem ni just dapat hangout dengan daus and baz je. urmm kamarul and fadh xdapat ikut, ada masalah teknikal sikit. hehe. daripada plan sehari, then jadi dua hari and tup tap, tiga hari! okay whatever it is, it was a great journey! terubat kebosanan seminggu duduk kat rumah. haha. okay now let the photos speak!

FIRST DAY

3

okayy perjalanan dimulakan dengan mencekik dekat IKEA dulu yea. meatballs adalah wajib :) then pergi the curve tengok Fast 5. owh seriously terbaik! tak bosan pon. tapi ntah macam mana aku boleh terlelap kejap time scene tembak-tembak tuh :p then malam tuh ada fashion show yang set dia agak cool tapi bila event start je hampeh. for me, baju malam tu amat-amat buruk. *wah macam aku fashion designer pulak la kan..haha* so fashion show tu tengok kejap je stret gerak pergi i-city shah alam. fuhh~bahang weh malam tuh. by the way time kitorang datang tu ada shooting cerita apa ntah, ada Erra Fazira. hehe.

1

like this picture!

2

ni angry birds aku..brrr~haha

IMG_6705

okay then semua bercamping kat rumah daus..*malu dowh!* hehe.

SECOND DAY

okay on the next day lepas solat jumaat terus gerak pergi One Utama. Planning asal nak pergi Bukit Bintang, tapi last minute ada date dengan kembar meroyan Nina and Aina. hehe. Aim nak shopping tapi dalam sebesar-besar OU tu, satu benda pon tak dapat beli. So duit yang bajet nak shopping tu kita sedekah kat Seoul Garden. Restoran buffet makanan korea. Not bad laa..jangan lupa bawak student card kalau korang datang on weekdays, ada discount ye :)

4

yeaah..yang tengah tu Kimchi Jigae. hahh korea la sangatkan konon.

5

awhh, ni kembar meroyan, Nina and Aina. seriously aku separa koma tengok Nina makan. haha

6

=.= fake gila aku senyum..haha

7

then malam tu ada fashion show lagi. but yang ni seriously best. fashion show yang ni sempena Amber Chia Academy Graduation Day. haa tengok muka excited orang-orang kat atas ni dapat amek gamba dengan Amber Chia. kenapa aku takde? pasal aku da penah amek gamba dengan dia ni time Perhimpunan Hari Susu Sedunia kat Pavilion last year :)

dah habis semua-semua tu stret gerak pergi Rawang pulak. yeay tidur rumah aku yang kecik tu XD

THIRD DAY

third day pengisian paling best, tidur sepuas-puasnya. haha. lepas subuh tidur balik sampai pulak dengar azan zohor. then ‘breakfast’, snap-snap gambar sikit then daus and baz pun balik. siap sempat sesat sampai ke hulu selangor dah. aih =.= bukan main jauh lagi sesatnye. haha. alhamdulillah semua sampai rumah masing-masing dengan selamat :)

8

*iklan: aku ada jual angry birds, sape nak bagitau..hahaha!

okay 3 hari kot! ok la tu pengisian untuk cuti yang ceh-siot-pendek-gila. hope jumpa korang lagi weh next sem! arghh bapak cuak..ok STOP TALKING ABOUT ACADEMIC! errr aku kena balik 14 or 29? urmm tu ak taktau. hope handphone aku aman daripada keluar nama ‘UiTM HEP’. haha. tapi nanti ada yang sentap lak kaaaannn :p haha..ada call adalah aku, takde call it’s good! *I dunno kenapa next sem ni mcm malas gila nak berprogram..err retired? boleh cari pengganti da..haha*

okay that’s all! see ya guys (^.^)v

p/s: bila hormon update blog keluar dgn banyak, banyak la entri aku. hahaha.

3 comments:

miss Fyqa said...

syukur le dah abis exam..

sok kte enjoy.. hehe

*wahh. tetiba je =)

trOubleMaker-yus- said...

hahahhhh... alaaa kalo xnk jd PM pon xpe... ak xsentap larh! tiada kepompong! :D

Hamiza Hamidon said...

angry bird ?
maskot ape tuhh ? game tu ehh ? haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails