Friday, April 1, 2011

Katy Perry–E.T. | Lagi Lagi Illuminati #3

Assalamualaikum. Okay malas nak membebel panjang, semua dah tengok music video terbaru Katy Perry, E.T.? aah, E.T. tu tajuk lagu dia la..ala, yang cite alien tuh ha..sapa belom tengok boleh pi tengok. Hari ni world premiere music video tu. haha. kan aku dah kata, semenjak dua menjak ni aku macam takde keje nak sebok kecoh tengok music video baru time world premiere. yeah, konon nak jadi antara orang yang terawal yang tengok kat Malaysia ni la..haha..

dan ya, seperti aku jangkakan, music video ni pun banyak jugak unsur-unsur illuminati weh! alah, korang tengok lirik dia pun dah semacam laa..(sape rajin + xde keje macam aku dok kaji benda-benda illuminati freemason ni mesti tau punya lah!). hurmm tak caya? korang pi tengok kat bawah ni. aiyyaa, ada macam iras-iras video Born This Way – Lady Gaga kot. ada manusia separuh kambing (baphomet), one eye tak yah cakap la, then unsur-unsur kelahiran semula, robotik (mind-control)..aiyyoo..lepas tu sama jugak macam lagu Hold It Against Me – Britney Spears & Born This Way – Lady Gaga pasal tiga-tiga video clip ni tunjuk asal dorang dari outer space. yang penting sume video ni pelik =.=”

okay ni hah, korang nilai sendiri la ye! sama-samalah kita memperkukuhkan iman kita, dunia makin jauh tersimpang dari landasannya ni..astaghfirullah..

 

*content from KatyPerryVEVO

3 comments:

anis nezan said...

well...before this pown orang taksub sgt dgn lagu lady gaga yg banyak gile video pasal illuminati ni....

Nurul Wadhihah said...
This comment has been removed by the author.
Nurul said...

Lebih elok post-kan music video E.T yang dah terdedah unsu-unsur illuminati di dalamnya...yang u boley cari di internet.

Sebab bukan ape...just ada org ckp video tu pon hanya dengan tengok, dah ada hypnotyzing/brainwashing effect dier, WALAUPUN TENGOK VIDEO TU DENGAN SOUND-nya OFF.

So, tak taulah sejauh mananya betol ke x...cubalah try sendiri..Apapun kita sama-samalah tingkatkan keimanan kita pada Allah S.W.T Mai pilah Illuminati ke Killer-mati habes ke....selagi ada Alllah dalam seharian hidup kita,, insyaAllah kita selamat dari kesesatan dunia...Amin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails