Saturday, March 19, 2011

yeay, at last we unite as a community!

Assalamualaikum. hah, tu dia nafsu dah naik..muahaha! nafsu apa? der, jangan fikir kotor-kotor nafsu serakah bagai boleh tak? boleh? hah terima kasih. aih, nafsu update blog la. ntah apehal ntah kebelakangan ni rajin belek-belek blog orang je, tu pon jadi silent reader jek. padahal selama ni rajin je dok komen bagai. hehe. malangnya blog sendiri terabai tanpa entri. salah siapa? aku rasa salah header pasal lepas aku tukar header je stret malas nak update blog. haha boleh camtu? ok tak rasional langsung. so alasan sebenarnya is ‘nafsu-update-blog’ tu hilang kejap. mana dia pegi ntah. boleh lak main hilang-hilang =.='”. oke dah dah, cukup-cukupla tu merepek, sekian =)

Actually macam excited pasal sekarang Blogger UiTM Negeri Sembilan dah ada community blogger dia sendiri =)  Ceh, rupa-rupanya ramai budak student yang aku kenal ada blog. hebat-hebat pulak tuh. congrats and thanks kepada sapa yang createkan group tu. arigato! tapi dalam ramai-ramai tu macam adela berape kerat sangatlah student part 4. yang lain semua adik-adik, I mean junior la..hehe. macam comel pulak kan ;D

Bagus-bagus jugakla community ni. tapi tetibe rasa cuak pon ada. Duh! Apasal nak cuak pulak ada community blogger ni? eh bukan cuak tapi segan+risau. *ah kau gedik =p* well, blog korang cantik comel cute miut penuh dengan cerita menarik serta penuh informasi kot! aku punya blog ni tak hot pon (apatah lagi tuannya kan..langsung tak +.+). lepas tu kan, nanti ntah apa aku karut marut ngumpat gossip bagai kat blog ni kang bersepah-sepah budak kampus aku tau..haaha..oke oke gurau je. peace!

orite, dah tu je. sapa rase minat-minat nak masuk community ‘KAMI BLOGGER UiTM NEGERI SEMBILAN’ sila klik link ye! aku rasa ni closed group kot. *ceh nak secret2 la pulak korang ni..haha. tapi takpela, boleh je request untuk masuk, takpun kalau rajin aku pon boleh masukkan ;D

okay sampai sini je, wassalam!

2 comments:

Budak Chomot said...

Hehe . Yeayy !
Sape lah entah yang create group tu kan . Huhu . :)

miss Fyqa said...

Dunia blog semakin meluas skrg :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails