Wednesday, March 9, 2011

woot woot brand new header yaww!

Assalamualaikum semua! huh sekarang dah nak dekat pukul 1 pagi, tapi tak tidur lagi. kenapa? ya, baru balik daripada post-mortem RevoFiesta. alaa, karnival kat kampus aku last 2 weeks tu la. eh? rilek r dulu, baru pukul 1 kot? dulu bukan selalu kau paling awal tidur pukul 2? eh, haha kantoi la pulak. oh tidak, sekarang aku dah ubah jadual oke. kalau boleh paling lambat pukul 1. urghh so harini dah langgar pantang ibu megandung. aih =.=”. 

siapa nak buatkan assignment statistics aku ni? kena hantar esok dah ni. haha mana la tau kan ada sapa-sapa baik hati suci murni tulus ikhlas nak buatkan kan, boleh dropkan kat komen. hehe. ala, lagi 3 soalan je. isy kena buat nih, kalau tak esok mau kena marah dengan Datin Nabihah. err datin? oh no no..dia bukan isteri Dato’. siriyes siriyes, pakwe dia bukan dato’..hahaha..ni partner assignment aku ler..haih~apalah nasib aku pelajar Mikrobiologi tak semena-mena kena angkut subjek ni.

thepotpetking

oh ok dah dua perenggan tapi tajuk utama tak masuk lagi. hehe. sorila, cikgu BM aku ajar dulu pendahuluan buat 2 perenggan. hehe. oke tipu. hah, korang dah baca kan tajuk entri tuh? so dah perasan tak header baru aku tuh? aah, hilang dah gambar budak rongak kat atas tuh dulu. erkk..which one better? yang dulu or sekarang? aku ni kes pasal boring-boring je (pasal banyak sangat kerja tapi tak tau nak buat mana satu, last skali semua tak buat =p). haha. asyik bukak blog aku je header tuh, aih bosan pulak. saja try tukar taste =). tadi ada main-main nak tukar template, yela, nak bagi laju sikit loading blog aku ni. tapi ala, tetiba sayang pulak kat template yang aku pakai ni. huhu. pada aku cantik, pada korang ntah la kan. haha.

thepotpet 2

okeh tu je nak habaq dalam entri ni. nak pergi menangis buat assignment statistics jap. haha. bye wassalam semua! 

 

7 comments:

-hanyaaku- said...

suke yang de budak tu!! cam lagi comel.. :D

Cikin said...

simple . i loike !

miss Fyqa said...

simple dan menarik :)

asyfiqaz said...

@-hanyaaku-
hehe..tula, tp da bosan tgk bdak rongak tu..hehe

asyfiqaz said...

@Cikin
tenkiu2! ok xni? hehe

asyfiqaz said...

@miss Fyqa
thnks fyqa! lme xnmpk kn? hehe

Budak Chomot said...

Untunglahhhhhhhhhhhhhh ade header baru . Huhu :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails