Thursday, March 3, 2011

Hold It Against Me | Illuminati Lagi #1

Assalamualaikum semua! hah korang da dengar lagu baru Britney Spears, Hold It Against Me (HIAM)? ok sapa tak suka boleh skip perenggan nih stret pergi perenggan penutup. haha. aku ni bukan la die-hard-fan makcik ni tapi boleh tahan la kan pasal aku suka lagu-lagu dia dari dulu sampai sekarang dan lagu dia yang baru ni pada aku best! hoyeh! aku antara orang-takde-kerja pergi tunggu kat YouTube (BritneySpearsVEVO) sampai malam buta pasal nak tengok Video Premiere lagu ni. bajet nak jadi antara yang terawal tengok la..piiraahh..pe keje tak pekdah la aku ni..huhu

tapi..tapi..sambil-sambil dok tunggu Video Premiere tuh, aku adela research-research sikit pasal video clip ni and the result is soo soooo huh! guess what, sape director video ni? Jonas Ã…kerlund. sentap beb! pasal apa? pasal mamat ni la yang direct video clip Telephone (Lady Gaga & Beyonce), Madonna, Rihanna dan ramai lagi. tengok jela video clip Telephone tu. mau tak pelik? takde kena mengena pon dengan lagu pulak tuh. yang mamat ni tau dia dok selit-selitkan banyak mesej-mesej Illuminati dalam video yang dia buat. dan kalau ikut apa yang aku gugel-gugel, dia ni memang ahli/penyokong kuat freemason pon. urgh meluat laa..okeh sebelum cerita panjang-lebar-sampai-esok-tak-habis, baik tengok dulu video ni. gempak weh! malangnya sarat dengan mesej Illuminati. haih =.=”

dah tengok? banyak scene yang tak berapa nak kena mengena dengan lagu kan? aihh..*tapi aku suka part yang last skali..haha* aku tengok sekali je macam-macam aku perasan. buat tak sedap hati betul la. sapa nak tau lagi lanjut pergi baca kat SINI. link aku bagi tu bukan page orang Islam tau, Kristian  punya tuh tapi still cerita pasal Illuminati dalam video tuh. hey, Christians also hate Illuminati and the Antichrist maa..

okay pape pon lagu ni still best and yeah, apela nak jadi dengan dunia ni..semua benda nak di’piramid’kan, nak mata satu, ceh. aku bukanlah obses, tapi jenis cepat alert pasal benda-benda ni. hehe. okay bagi yang Islam, sentiasalah lindung diri kita daripada fitnah dajjal, kuatkan benteng iman. Ingat! Jangan sesekali takut dengan dajjal kerana kita hanya patut takut kepada Allah s.w.t. Yang patut kita lakukan adalah ‘berjaga-jaga’ dengan fitnah dajjal. Nauzubillahiminzalik. Wassalam.

*thanks sangat-sangat kepada semua yang datang ke ceramah Unveiling The Secrets Behind Conspiracy Theory: Dajjal Revealed pada RevoFiesta yang lepas. siyes aku terharu..haha

Ceramah Dajjal

nota hold it against me: cantik kan britney time dia pakai gaun putih tuh? haha..ceh gatal!

4 comments:

Prof. Lyman said...

kupon untuk cramah dajjal ni dah setel.?

Fakhriah Anuar said...

kupon x dapat lagi......tulun!!! :)

asyfiqaz said...

sabar2 jgn risau next week dpt =)

Faridzuan said...

Huhu I pun suka lagu HIAM juga! Hehe, video tu kira ok sikitlah, berbanding video2 yg dalam album Circus, semua ada adegan tuut. Tapi yang ni fresh sikit, sebab lama britne menyepi :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails