Thursday, March 3, 2011

gadis-gadis, sila cair sekarang. Sam Tsui in da house!

Assalamualaikum. okay aku tau ramai perempuan akan klik entri ni bajet konon aku nak cerita pasal mamat-mamat korea korang. oh tak tak jauh sekali. so untuk die-hard-fan mamat korea, entri ini adalah pasal Sam Tsui dan yang penting bukan orang korea. bukan Nickhun, bukan Kim Hyun Joong. ouh maaf. tapi rasanya kalau korang tengok  mamat ni boleh la jugak cair kot. yela mix american-chinese. untungla kan..haha.

 

Sam-Tsui-Nick-Pitera-on-For-Good-from-Wicked

ouh siapa Sam Tsui? terus terangla, aku pun baru kenal mamat ni last month since dia buat cover untuk lagu Hold It Against Me. tapi yang dia punya ni takde la simbol-simbol Illuminati bagai macam Britney Spears punya Hold It Against Me. haha. siriyes suara dia sedap weh, rasa macam lagi best daripada lagu Britney yang asal la pulak. meh usha meh.

Sam Tsui ni sebenarnya kira macam selebriti YouTube la pasal dia banyak buat cover lagu-lagu yang top macam lagu Michael Jackson, Grenade (Bruno Mars) & Teenage Dream (Katy Perry) dan dibantu dengan kawan-kawan dia yang sedap jugakla main muzik. tapi dalam banyak-banyak cover, cover lagu Hold It Against Me ni la yang aku suka. uww 100x like!

okay nak usha Sam Tsui ni lagi ke? meh aku kasikan korang..

FB Sam Tsui: http://www.facebook.com/SamTsuiMusic?v=wall

Channel YouTube: http://www.youtube.com/user/KurtHugoSchneider

Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Sam_Tsui

cukup la tu kot..nak lebey cari sendiri..haha..adios!

1 comment:

si chentapelangi said...

pujaan hati ouh dy neyh :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails