Friday, March 4, 2011

Born This Way | Lagi Lagi Illuminati #2

Assalamualaikum. pergh semalam baru cerita pasal video clip pelik lagi takde kena mengena Hold It Against Me, harini meh tengok lagi satu lagu baru, tapi yang ni lagu Lady Gaga. lagi pelik, simbol illuminati full loaded punya takde nak berselindung-selindung banyak dah, lirik semacam, dan video clip yang penuh dengan unsur lucah. yucks sumpah geli. so siapa yang 18 tahun kebawah, sila baca entri yang lain, tak payah la susah payah tengok video ni, buat rosak minda jek.

aku rasa untuk video clip ni aku tak payah ulas panjang-panjang pun korang dah boleh paham kot. semua dah dewasa kot kan, xkan lah still tak paham. gila argh, music video satanic abes. kalau rajin pergilah baca komen-komen youtubers lain kat video Born This Way ni, ramai tengah dok mempersoalkan motif simbol-simbol dan aksi-aksi pelik dalam lagu ni. haih~

so camne? apa kata korang lepas tengok video clip ni? astaghfirullah..mereka dah berani tunjuk diri mereka secara terang-terangan sekarang ni. so kita yang beragama Islam hendaklah sentiasa berwaspada dengan benda-benda ni. Insyaallah..

wallahualam. wassalam =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails