Wednesday, February 9, 2011

Trendy Earphones & Headphones | Now open for pre-orders!

Assalamualaikum. Dulu aku pernah cakap pasal Ryeoqidz Phone Boutique kan? haa..ingat lagi tak? kalau tak ingat klik link ni. tu bukan butik jual baju, shawl semua tau. tapi tu aku punya online shop la jual handset dan accessories. So jangan was-was atau takut nak beli pasal semua handset yang aku jual ori punya. Kalau Nokia yag korang order, Nokia la yang sampai. Aku tak jual yang Nookia ke, Norkiah dan seangkatan dengannya. hehe.

So untuk promotion bulan ni, Ryeoqidz Phone Boutique dah bukak pre-orders (pra-tempahan) untuk headphone & earphone Zumreed dan Sony PIIQ. Sapa-sapa yang minat boleh straight klik www.facebook.com/ryeophones dan isi Order Form yang ada kat situ. Pre-orders ni hanya dibuka sampai 5 Mac ni je tau! so sapa yang berminat sila cepat-cepat ea? ok?

Februay Pre-orders Ads

Selain promotion untuk headphones & earphones ni, Ryeoqidz Phone Boutique jugak ada buat promotion untuk semua handset termasuklah Nokia, Sony Ericsson, Samsung, LG, Blackberry, Motorola & HTC. Harga terkini akan diupdate dalam FB page tu nanti. untuk siapa-siap yang nak list harga semua handset tu, boleh la tinggalkan e-mail di ruangan komen ye. tinggal e-mel dekat FB page tu pun boleh =)

Terima kasih kerana menyokong!

February Promotions

*click on the banner for more details

4 comments:

Anonymous said...

Ι paу a νisit dаilу some ωebѕites and blogs to read articles or reviews, hoωеνer this ωebsite ρrovides featurе based
pοѕts.

My blog pоst :: fotografo de bodas precios

Anonymous said...

Grеаt artісle.

Аlso visit my blog :: fotografo de bodas df

Anonymous said...

Quаlіtу аrticlеs or rеνiews іs thе impoгtant to іnvite the viewers to gο to sеe the webѕіte, that's what this web page is providing.

Here is my web site: fotografos bodas madrid

Anonymous said...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets
I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter
updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Also visit my web-site - web development company content

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails