Sunday, February 13, 2011

Semarak RevoFiesta | Blogger UiTM Negeri Sembilan, sila join!

assalamualaikum. okay mula-mula jom renung, tatap dan baca poster ni dulu..

semarak revofiesta

okay dah baca eh? ok so siapa berkenaan sila ambil tindakan! I mean, siapa yang rasa dia adalah pelajar UiTM Negeri Sembilan dan ada blog pulak tu, sila ambil bahagian untuk RevoFiesta ni! ehehe..memaksa pulak ek? eh mestila program aku kot. well pasal aku tengok budak-budak kat sini macam ramai sangat yang ada blog so then I come out with the idea untuk buat pertandingan khas untuk blogger-blogger UiTM Negeri Sembilan ni and yea, here it is! Selain tu Semarak RevoFiesta ni jugak kita buat untuk nak sebarkan kepada satu dunia ni pasal kewujudan fiesta kita ni! ehehe..

so apa tunggu lagi? hantarkan penyertaan anda sekarang! tarikh tutup hantar entri 25 Februari ni tau! Hadiah akan diberikan untuk blogger yang buat entri paling kreatif dan menarik tentang RevoFiesta! Jangan risau, aku tak masuk la contest ni..haha.

eh oh ya, siapa yang tak tau lagi RevoFiesta dah ada page FB sendiri sila pegi ‘LIKE’. semua aktiviti sepanjang fiesta akan diupdate kat situ =)

RevoFiesta Official Facebook Page: www.facebook.com/RevoFiesta

lagi satu! Pre-order untuk headphone n earphone masih dibuka tau! Untuk maklumat lanjut boleh klik www.facebook.com/ryeophones

February Promotions

*click on the banner for more details*

6 comments:

izni nor ali said...

wahhhh! nak join laa. :)

Fifi Hanie said...

coooooooolio (: sure join!

Fakhriah Anuar said...

revo fiesta tu psal ape?
nk post entri psal ape?
x faham ape tu revo fiesta.
xde idea meh. bg idea sikit bule??
hukhuk :P

asyfiqaz said...

@Fakhriah Anuar
oo..ala, revofiesta ni is something macam karnival kampus la yg diadakan dlm masa sminggu. n ni adalah aktiviti gabungan MPP, JPK, komander n persatuan2 uitm. n de mcm2 aktiviti spanjang revofiesta ni. so apa yg korang kene buat is promote & war-warkan pasal bnde ni kat blog korang. ok? utk lbih detail boleh pegi kat www.facebook.com/RevoFiesta

Budak Chomot said...

macam nak join . huhu . :)

HonEyBuNNy said...

join jangan xjoin...datang terjah sini jap..ehheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails