Thursday, February 3, 2011

“saya ada isteri dan dua orang anak” | tersentak aku dengar weh!

AMARAN: Entri ini hanya boleh dibaca oleh manusia-manusia yang dah akil baligh dan mampu berfikir sesempurnanya, so sapa yang belum akil baligh, sila laju-laju tekan ALT+F4. dan siapa yang dah akil baligh tapi otak macam tak berapa nak betul sila-sila jugak tekan ALT+F4. sekian =)

Bismillahirrahmanirrahim..assalamualaikum readers? haih kebelakangan ni sejuk jek kan rasa. well, hujan kot, memanglah sejuk. So pasal sekarang dah ala-ala winter kat Malaysia (weh Rawang ni serious sejuk!), meh aku nak kasi korang cerita hot sikit. ouh~ urmm entri ni bukan suka suki hati aku rasa nak melucah or what tapi rasa macam baik untuk dicerita kat korang sebagai pengajaran. hah, korang jangan fikir lain. (sapa yang fikir lain tuh cepat tekan ALT+F4..haha..blog aku bukan porn site =p).

ni ha, aku nak cerita pasal Facebook. owh bukan pasal Mark Zuckerberg, tu memang pasti. haha. harini ada orang add aku. *ceh, tu pun nak kecoh sampai kena buat satu entri ke? aiseyy* woii! tunggu la aku habis cerita dulu. aih. then aku ni nampak profile picture dia de gambar budak dalam lingkungan 4-5 tahun then ak pakat accept jela dulu. agak-agak rasa semak nanti aku remove la..haha. okay, then bila aku approve tu orang yang add aku tu pun IM aku. isy sibuk betol la orang yang tak kenal ni pakat tetibe je nak IM nih.  haa meh tengok pe dia chatkan nih. ayat dia lebih kurang camni la. aku lupa nak buat screenshot.

A: Aku, B: Unknown (orang yang add aku tu la..)

B: hai, awak buat apa tu? dah makan? bla bla bla…(dia tak cakap la bla bla bla tu..huhu)

A: hai..bla bla bla..(aku jawab la yang sepatutnye)

B: eh awak comel la.

A: (heh mamat ni nak buat aku perasan la lak). eh takde maknenye..gambar je ni.

B: urmm..awak boleh bukak baju tak? nak tengok badan awak, saya da st*m da ni.

A: (aku macam “urgh what the hell?”) erkk..pehal lak kena bukak baju? gay ke ni?

B: takla, saya bisex.

A: (ah patutla..) urmm umur berapa nih?

B: 25..

A: dah ada makwe?

B: dah kahwin da pun. gambar profile pic dua orang tu anak saya la. cepatla bukak baju, isteri tengah tengok cerita kat TV tu.

A: isteri tau tak pasal bisex awak ni?

B: tak tau pun.

~aku pun stret removekan dia dari friend list aku..sekian =)

pergh tersentak aku weh dengar ayat last tuh! pegi lantak la sama dia bisex tu tapi urgh? dah kahwin siap de dua orang anak kot. comel-comel lagi. lagi sedih bila bini kau tengah tengok TV ko kat bilik pergi hegeh-hegeh cari jantan. bini kau tu punya la ingat hidup bahagia sampai ada dua zuriat dengan kau, tanpa dia tau, suami dia bisexual, tak straight. eh korang tau tak bisexual tu apa? bisexual nih orang yang tertarik dengan both laki and perempuan la..tamak sangat tu kan? ok just joking =p

bisexual

(courtesy of Google)

hurmm selalu aku dok baca kat paper je pasal benda-benda ni and now aku sendiri dengar dari mulut manusia yang mencurangi isteri sendiri untuk jantan lain. uiii..nauzubillahiminzalik. mintak jauh mintak jauh. yea, aku bukan hina, or kasi down manusia-manusia ni, but please, ingat isteri and anak-anak tu. *pesanan ikhlas dari thepotpetking.blogspot.com =)

err..antara korang ada pengalaman camni tak? haha..kalau ada mai la kongsi..^_^

nota suami bisex 1: sama-sama kita doakan agar semua kawan-kawan kita, rakyat Malaysia yang kat Mesir tu selamat daripada sebarang bahaya.

nota suami bisex 2: oleh kerana cuaca yang tak berapa menentu sekarang nih, amalkan gaya hidup sihat yer. banyak minum air mineral/masak. urghh hidung aku dah berair da ni..yekk~

 

13 comments:

CIK IMAKASIHDANI said...

wouuiiyooo mmg tamak jantan tuh,hensem x?hahah..

bidadarihijau said...

waaaaaaaaaaaaaaa...menakutkan betoi..

Cikin said...

haha . add smate mate nak layan stim .
tak boleh blah .

hamizahamidon said...

jap , nak pegi tengok profile pic fb kau .


erkk , tang mane nye st*m tuh ? HAHAHA . seram dowh .
manusia zaman sekarang , pandai tapi jahil , nak kembali macam zaman jahiliah dulu . doakan jela di sedar . amin

LiTtLe NiNiEy said...

astagfirullah =.='

faredzfischer said...

daa~ agak la..........geli lak ~~~~~~
kesian die rnye wife and anak2..huuhhu

asyfiqaz said...

@CIK IMAKASIHDANI
erkk..xde maknanya hensem..
tua kot..dua anak la katakan..huk2

asyfiqaz said...

@bidadarihijau
yeah tau xpe..dunia nak kiamat..heh~

asyfiqaz said...

@Cikin
da takde keje sangat la tu kot..aih..senonoh punye org tua..

asyfiqaz said...

@hamizahamidon
uww..stim tak stim tu belakang citer..haha
harap2 yang songsang sana sini cepat2 la taubat =)

asyfiqaz said...

@LiTtLe NiNiEy
nauzubillah nini! haha

asyfiqaz said...

@faredzfischer
kan? macam laha je dlm ruma ley curang dengan isteri n anak2..haih~

FH said...

erk? sian isteri die

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails