Friday, February 4, 2011

the puzzles

assalamualaikum readers! setelah sekian lama aku terperuk kat dalam rumah sampai hampir nak berkarat, at last semalam aku keluar jugak dari rumah. eh bukan lari rumah tau, keluar je. haha. well, mid-sem break kot. takkan la aku ni nerd sangat dok terperuk dalam rumah tu seminggu then hadapkan buku+assignment 24 jam. then buat status kat Facebook “assignment genetics da siap, yes!” (tu contoh la..hehe). gila psiko kan orang macam tu? erkk pada pandangan aku la..hehe..kalau anda tergolong dalam orang-orang tu, saya minta maaf awal-awal =)

so semalam aku pergi Sunway Pyramid. aah rajin pulak aku kan nak pergi Sunway Pyramid yang jauh-jauh ni kan. selalu paling koman pun pergi Mid Valley, tak pon my favourite place, Bukit Bintang la.. haha. nak tau kenapa aku rajin nak pegi sana? yea, pasal farid kata dia boleh amek aku kat stesen Serdang. owh that’s good! tapi rupa-rupanya dalam good punya good tu, aku kena tipu dengan farid rupanya. heh. dia kata dia just bawak 1 kawan perempuan and 1 kawan laki. tapi bila dah sampai je Sunway Pyramid, semua skali ada 7 orang kot kawan dia. segan habis aku. haha. but not bad la, semua kawan-kawan dia senang diapproach and pandai approach orang. so pakcik suka! hahaha…

002

hah, tu nampak tak pakcik tengah gembira? haha..bukan senyum fake ye ^_^

main point nye nak pergi Sunway Pyramid ni is nak pergi satu kedai puzzle ni, kononnya nak buat untuk simbolik perasmian RevoFiesta nanti. tapi malang la sangat, kedai tu tutup. haha. raya cina kot. dorang pun nak raya jugak. okay, nama je main point nak pergi kedai puzzle, tapi bila sampai-sampai je Sunway semua dah lapar so main objective dah tukar dari “jom cari puzzle” ke “jom cari restoran”. haha. lepas semua nama restoran keluar kat mulut sorang-sorang, then semua decide makan dekat Hartz Chicken Buffet. uww~menarik oke. harga pun berpatutan and makan cara buffet. so suka hati kau nak melantak banyak mana pun. and ni nak citer yang ak melantak habis-habisan time tu. yela, aku bayar kot, rugi la kalau tak makan kan. hehe. macam-macam kot makanan kat sini. kompem makan kenyang punya la! hehe~

03022011376

*hasilnya, aku punya perut jadi senak gila sekarang ni..huhu

okay, tapi nak bagi tau ni kat korang, jangan la expect tinggi sangat kat makanan dekat Hartz ni, yela harga per person murah je kot, so pada aku ‘good good’ jela makanan kat sini. heheh. wah rasa macam pengacara Jalan-Jalan Cari Makan pulak dah.

last but not least, Gong Xi Fa Cai untuk semua yang menyambutnya! suka aku tengok rabbit-rabbit comel bersepah-sepah kat shopping complex sekarang ni..ahaha..cute giler lagi-lagi yang gemok-gemok. heheh..

 

6 comments:

FH said...

oo kedai tuu.. tau tau. hehe

faredzfischer said...

ahahahh!!!! kene tipo..ye..x jadik ayam panggang lak dok 1 jam 12 min emnuggu anak raja! ahahah

asyfiqaz said...

@FH
best kan mencekik banyak2! hehe =p

asyfiqaz said...

@faredzfischer
wah ni sesi lepas geram or what? haha

Miller said...

ahahahh!!!! kene tipo..ye..x jadik ayam panggang lak dok 1 jam 12 min emnuggu anak raja! ahahah

David Bush said...

ahahahh!!!! kene tipo..ye..x jadik ayam panggang lak dok 1 jam 12 min emnuggu anak raja! ahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails