Wednesday, February 16, 2011

kenapa mereka suka tengok isteri saya sakit?

dah berapa hari dah aku berkabung. berkabung daripada tulis blog. bukan apa, sebenarnya isteri kesayangan aku sakit..(eh ada isteri yang bukan kesayangan pulak ke? haha). seriously aku sedih. yela weh sape tak sedih kalau isteri sakit kan? takkan buat pesta kot kalau isteri sakit? so aku pun macam tu la, isteri sakit, nak tak nak aku kena sedih..boleh camtu? haha..eh salah, haha tu untuk suka, kalau sedih, “huhu”..eheh..

tapi siriyes isteri aku ni malang. yang lain kalau sakit, mesti semua orang nak care kat dia kan? tapi isteri aku ni tak, time dia sakit, ramai-ramai pakat pegi ‘LIKE’..tak caya? tengok ni..

 

vivaz

kan? nampak tak tu? hawau punya korang! ye ye, vivaz tu la isteri aku, kale biru, HD lagi tu..hoho..suka pulak ye korang klik-klik button like. haha..tersinggung hati aku..kah kah..*poyo =p adeke patut status aku pasal handset aku pecah boleh pakat ramai-ramai suka (like)? haha..aku rasa facebook boleh start letak button ‘sad’, ‘happy’ dan sebagainya..heheh

eh apa aku cakap ni betol apa..aku pernah tengok status de sorang kawan aku ni dulu, dia tulis kat status FB dia “harini muntah-muntah, tak larat nak buat kerja”. then bila tengok bawah, ‘15 peoples like this’. ceh, tak ke rasa macam ada kurang asam tu? kih kih kih..sekali tafsir macam 15 orang yang tengah suka dia tengah sakit..owhh.. so relevan tak kalau ada button selain ‘LIKE’? relevan kan kan?

okeh okeh back to the topic, eleh isteriku vivaz tu bukan la sakit parah bebeno pon..ade orang siap cakap “ala, ko kan tauke handphone, just buy a new one la”. hek kau banyak duit aku..haha..padahal handset aku tu pecah cover je pon..nanti la tukar..hehe..

eh by the way, lupa pulak nak bagitau, siapa nak beli or order headphone, earphone or handphone boleh la klik banner kat bawah ni ye =) *perniagaan mesti diteruskan..haha..and untuk student UiTM Negeri Sembila, nanti singgah-singgah la booth Ryeoqidz Phone Boutique ye time RevoFiesta nanti! good!

February Promotions

*click on the banner for more details

5 comments:

Fifi Hanie said...

omg.
fon u ade name?
cooooooool.
eh/ SAD.

Azma said...

isskkhh.. sabo je..nyaris2 terpedaya..

bieha-chan :) said...

aku engat kan ko link blog ben ke ...
sabo jelaaaa

TiKa LEh said...

hahahha..sabo jelah..laen kali buang button like tu..heheh

Nurfazilah Cipa said...

haaa~igt kn btol2..huu~cipa dtg bwk award~amek tau!

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails