Tuesday, February 8, 2011

Cayalah Dato’ VC UiTM! | Dato’ Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar

Assalamualaikum. Lepas dah 2-3 entri yang lepas aku asyik cerita pasal melancong berjalan ke hulu ke hilir, kali ni nak cerita pasal universiti aku, Universiti Teknologi MARA. yeah! siapa student, or ex-student UiTM sila bangga pasal anda salah seorang daripada warga bertuah ni. hehe. tak kisah la orang cakap apa pun pasal U kita ok. pasal Dato’ VC cakap UiTM unggul di dalam kelas yang tersendiri. Boleh? hehe.

poster vc

okay, cakap pasal Dato’ VC ni, ada lagi tak yang tak kenal VC UiTM ni? kalau student UiTM sendiri yang tak kenal tuh, aisyy sila-sila la kenal-kenal. haha. ni bukan entri ampu, kipas or apa, tapi semenjak Dato’ Sahol menerajui UiTM ni, macam-macam transformasi dilakukan. and of course yang paling best, Dato’ Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar ni memang dekat sangat dengan student-student UiTM. siapa tak suka kan? hehe..aku sendiri pun pernah jumpa Dato’ Sahol. hehe. Lagi best bila student boleh jumpa terus Dato’ Sahol kalau ada apa-apa masalah pasal beliau memang ada khaskan satu masa untuk sapa-sapa pun jumpa dia. tapi kat pejabat dia kat Shah Alam la kan. hehe..

ni yang paling latest, jom tengok..

fb vc

haa..yang ni poster terbaru UiTM nih. Poster Facebook Page Dato’ VC..rajin woo Dato’ layan student kat facebook =)

wayang vc

ni baru aku baca kat page facebook dia tadi. siap ajak ramai-ramai tengok filem lagi..haha..so siap yang free and yang dekat dengan UiTM Shah Alam tu pergi la ye. macam aku tak la..jauh kot.. ramai-ramai pegi Dewan Agong Tuanku Canselor UiTM Shah Alam, 16 Februari 2011, pukul 8.30 malam, filem Hantu Kak Limah Balik Rumah. masuk percuma..datang le..dewan baru tuh =)

semua okay? untuk info lebih lanjut sila-sila la ke Facebook Page Dato’ Prof. Ir. Dr. Sahol Hamid Abu Bakar ye!

wassalam (^_^)v

February Promotions

*click on the banner for more details

4 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

sy student uitm gak..hehe

bukan dah tukar VC baru ke??

♥NuR SyAFiQah♥ said...

ehh..betul la yg ni VC baru..hehe xprsn tdi :)

wah bangga kejap jd student uitm :)

najwa's said...

wah, rindunya zaman uitm. :) :) dulu, kitorg prof. ibrahim abu shah.

tauhid aziz said...

boleh saya tau macamana nak jumpa dengan dato sahol? i mean waktu khas tu? email me tauhidaziz@ymail.com please. tq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails