Wednesday, January 5, 2011

mengidam terus dapat!

Lepas maghrib semalam aku post status nih :

satay

yeah, tetibe rasa macam orang mengandung, mengidam itu ini. tapi aku takde la mengandung kan! fuhh~merepek betol..heheh. okay satay ni salah satu makanan feveret aku ye. then petang tadi time aku pegi angkat baju kat ampaian bawah blok tetiba bau satay. ntah la tak tau bau datang dari mana tuh, tak pon aku je yang mengidam berangan lebih sampai berhalusinasi terhidu-hidu bau satay! haha. kronik kan camtu??

satayy

pheww~at last dapat jugak pegi makan satay lepas sejam status tu dipost. housemate aku ajak. haha..tapi duit aku melayang-layang weh! dah naik pulak harga satay kat pilah nih. cehh~

*moral of the story : kalau kau mengidam apa-apa lagi, ko post je kat status fb kau..hahaha

p/s: suppose to be entry ni dipost semalam and agak panjang, tapi pasal aku tertidur depan laptop  time tengah tulis entri ni, that’s why entri ni agak pendek dan dipublish hari ni..so kalau ayat-ayat kat atas korang tak paham, buat-buat paham je la ye! ini entri orang tengah mengantuk! *perut full loaded dengan satay! haha.

 

3 comments:

HonEyBuNNy said...

ok2...ila akan buat cm tu jugak...sedap tu...nyum3...

hamizahamidon said...

satay kat depan tu bukan mahal ke erkk ?

asyfiqaz said...

@hamizahamidon
aah! dulu limaploh sen sekarang namplohsen! ceh naek spuluh sen..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails