Saturday, January 8, 2011

jom pergi DiGi Live K-Pop Party 2011!

siapa minat korea? okay aku minat jepun. hehh. tapi siapa minat lagu-lagu korea? I mean k-pop! ahh..weh aku aku! *ceh obses lebih lak mamat ni an..haha* cepat habaq mai group mana yang aku tak tau..haha bapak riak. erkk kalau lagu rancak joget dondang sayang tak hengat dunia tu aku suka la. takat-takat lagu korea leleh-leleh tak tentu pasal ala-ala jiwang, sorry la wa tak minat. hehe.

165768_178022218889493_145138032177912_514260_6583629_n

okay sekarang ni semua orang, tak la semua kot, maknanya semua peminat-peminat kipas susah mati k-pop dok bising-bising pasal DiGi Live K-Pop Party 2011. yeah, aku pun bising pasal ni. obses kan? haha. kau ingat perempuan je obses benda-benda alah camni? haha. tapi aku takde maknanya la kan nak obses pasal “awww..hensemnya mamat tuuu!!”. hahah. okay I’m straight. aku suka muzik dorang yang rancak and gerak tari tu. cewah..hehe.

eh da menyimpang pulak cerita aku nih. tapi siriyes ni weh, aku nak pergi giler konsert ni. tapi no transport, oh apakah daya. aku pergi dalam mimpi je la. mimpi BEAST joget-joget lagu Shock, Take Care Of My Girlfriend, Mastermind, Breath. then 4minute nyanyi lagu Huh, Hot Issue, I My Me Mine. ceh~mimpi semata-mata. erkk lagi satu artis yang akan buat performance is G.Na. sorry la, aku tak tau pe lagu dia. haha.

so siapa yang nak pergi konsert ni, boleh KLIK SINI. tiket ada lagi tuu..kalau minat pergi jela. tapi tak payah la buat benda pelik-pelik time konsert tu kan =)

orait, more info korang klik la dekat poster bawah ni ya! adios!

DigiLiveK-PopParty2011-1

2 comments:

HonEyBuNNy said...

macam best ja....nanti nak tanya kawan ila la..dia fanatik gila..heheh

black paper said...

thanks for visiting my blog just now,as an appreciation,and also because of ur catchy entries,i'm following ur blog ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails