Sunday, January 30, 2011

a date with the IIUMians

huwarghh..penatnya hari ni. mengantuk pulak tuh. entah apa yang dipenatkan pun entah la. haha. aku ni nama je muda mudi, tapi asyik dok sakit je kejenye. oh mungkin ini ujian Allah kepada hambanya kan? means Allah still perhati dan sayang kita. Alhamdulillah…

uia

semalam (sabtu) aku and family pergi UIAM Gombak. or nama rasa rasa popularnya IIUM (International Islamic University Malaysia) pasal ada tournament taekwondo anjuran UIA kat situ. tapi untuk tournament ni adik-adik aku tak masuk bertanding pun tapi saja-saja datang nak sokong budak-budak yang sekelab dengan dorang. so aku pun antara penyokong-penyokong ke? oh tak de maknanya. hehehe. aku pun ala-ala semangat nak pergi UIA pasal ak jumpa kengkawan  aku kat sana. ahaha. yela, kawan sekolah dulu la. ramai sangat yang study kat situ. well, dari sekolah islamic la katakan =p

mereka

oh yeah, then aku hantar dorang pergi Terminal Bersepadu Selatan – Bandar Tasik Selatan (TBS-BTS). yela, memang dari hari pembukaan benda tu lagi aku nak pergi sebenarnya, saja nak tengok kegempakan terminal bas baru ni tapi tak sempat-sempat lagi nak pergi. so alang-alang member-member ni nak balik melaka, aku tumpang la sekaki pergi terminal tu. pheww~macam KLIA la siot. ok takpe takpe. pasal TBS (atau ITT) ni aku cerita on the next entry eh!  Ada banyak gambar-gambar-gambar aku snap untuk siapa yang nak tengok pe rupa Terminal Bersepadu Selatan (TBS / ITT) ni.

tbs

Assalamualaikum (^_^)v

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails