Thursday, January 13, 2011

BLOGGER GEGARKAN ‘U’!

h4

Haaa..mari-mari cik adik, mari-mari cik abang, kita gegarkan ‘U’! hehe..pekebenda la ni? oh takde pape la, ni just satu segmen dalam blog bro Ben khas untuk bebudak yang still belajar di IPT! fuhh~berpeluh ketiak tunggu bro Ben ni buat segmen untuk budak U, at last ada jugak =).

okey, oleh kerana aku pun tengah belajar kat IPT, aku wajib join neh! let we start! orite rasanya kalau siapa pembaca setia blog aku ni tau kot kat mana aku belajar. eh tak tau? ok takpe, aku still study kat UiTM Negeri Sembilan. kampus baru ye and kitorang first batch kampus ni (2009). siapa yang pernah pergi kampus ni, dia akan tau la betapa ‘dalam’nya tempat ni..aku ni asal dari selangor pun terasa kejauhan dia..heheh. and ya! nama kampus ni jugaklah yang menaikkan trafik blog aku pasal bila orang google pasal UiTM Negeri Sembilan or UiTM Kuala Pilah, then akan keluarlah nama blog ni! haha..terima kasih =)

soalan seterusnya..jeng jeng jeng..jurusan eh? sekarang amek course microbiology and dah second year dah pun..huu..dua tahun da aku terperuk kat sini. heheh. tau ke apa microbiology tu? sila google..haha..kos ni dia studies of microorganisms (bacteria, virus, fungus, protozoa bla bla bla…). okay aku tak nak buat lecture kat sini. haha. aku masuk kos ni pun pasal kos ni yang tertulis kat surat tawaran, takkan aku gedik-gedik nak tukar? Boleh? hehe..tak lah, sebenarnya aku memang minat kerja-kerja kat makmal ni. rasa gempak sikit macam Dexter’s Laboratory (hehe..pengaruh kartun betol!).

sekarang aku da masuk umur puluhan dan meninggalkan umur belasan..sob sob..dah tua..paham la kan berapa umurnya tu? 20! DUAPULUH..okay? muka macam 15, tapi tu hanya muka..hahaha..so harap-harapnya dalam 5 tahun dari sekarang, aku dapat la jadi Microbiologist yang berjaya! cewah..mestilah kan, takkan lah penat lelah mengangkang ngangkang belajar microbiology, tetiba sibuk nak jadi accountant? ka dah terpesong tu..heheh..

orite, semua soalan dah jawab, tapi sepah sepah sikit..so ok la ya bro Ben? lambat sikit post entry, biasalah awal-awal sem ni kan..’busy’ sikit,,heheh.

16 comments:

Hagio Sae said...

hai udak uitm....sy udak utm....

saye kerink said...

nak jugak lah buat macam ni. heheheh

Mr. Swift said...

Hyee! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Heyy btw lawa blog and happy blogging! And happy new year 2011! Sempat lagi kan? :)

Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan student UKM..jom singgah blog saya..

sayangku said...

hye. dtg terjah sini tgok budak u! :)

yad'z said...

golek3 dari BA...^^

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

noraim said...

salam perkenalan.
dtg dari blog abg Ben.
gud luck for ur study :)

bidadarihijau said...

chilll la 20 mude g..ahaha

cik siska ^_^ said...

Singgah sini jom singgah belog sy…hihi

KimiCnoL said...

terjah!!
JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Blogger Gegarkan U"

Mizz Farah said...

datang dari BA~ :)

man yusoef said...

wa amek biotek dulu..tapi nak join dah grad..so hanye mampu tengok sajor..hahah

Abhamz said...

salam, tahniah krn blog anda yg menarik ni berjaya menjadi pilihan En Ben dlm segmennya yang gempak...

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben.. :)

belajar rajin2 k... (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

CIK IMAKASIHDANI said...

eh aku pun uitm pilah,aku pun microbiology..kihkih..aku pun kelas mic XD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails