Monday, January 3, 2011

ala 2011 aku lambat sambut kau..

kebelakangan ni aku ala-ala bajet busy tahap gaban sampai apa aku nak buat banyak tergendala..haha. dah bape kali aku bukak Live Writer ni tapi at the end aku akan tutup tanpa post apa-apa entri. hadoy..pandai pandai.. ok, tu adalah sebab kenapa lebih kurang seminggu takde entri ye.

dan niat aku nak post entri time 1 Januari 2011 pun tak sempat nak buat. ala, baru nak amek tarikh cantik 1.1.11. takpelah, tunggu 11 Jan pulak kot. rasa macam nak buat entri pasal cerita-cerita sepanjang 2010, tapi next entri la kot. well, arini mood masuk sem baru kan, so nak blogging takut nanti entri aku berbaur-baur ayat skema..heheh.

one more thing is after aku tunggu berzaman-zaman, at last aku berjaya upload 2 video yang aku buat ni ke YouTube. yess! satu video yang aku buat untuk Majlis Perasmian MDS yang haritu, and yang lagi satu video untuk PM yang ditayangkan time hari last MDS. nak usha? tengok kat bawah nih!

1. Minggu Destini Siswa UiTM Negeri Sembilan Sesi Disember 2010 – April 2011

2. Pembantu Mahasiswa UiTM Negeri Sembilan Sesi Disember 2010 – April 2011

okeh dah tengok? komen-komen la ye untuk penambahbaikan hasil kerja masa akan datang =)

*yess kelas malam ni batal tido samapai esok jom! heheh..

2 comments:

fendi said...

tahniah .. menjalankan tanggungjawab yang berat.. sudilah datang kt blog ak... tgk MDS kedah pulak

HonEyBuNNy said...

selamat tahun baru abg senior...ehheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails