Sunday, December 19, 2010

tup tap 200 dah! terima kasih!

assalamualaikum semua! hah, ni post laju ni. err..maknanya entri ni is entri yang akan pendek dan akan ditaip dengan laju tanpa banyak fikir. sorry sorry busy sikit (ah, busy banyak!) dua tiga hari ni. idea dalam kepala otak ada banyak untuk nak buat entri baru tapi malang tak berbau, masa pulak sekarang ni asyik jeles dengan aku. haih. eh tak baik mengeluh. hehe =p

okay, walau sebusy mana pun aku ni, tiap-tiap hari still sempat la jenguk blog (and kadang-kadang sempat la singgah and comment satu dua blog..hehe). dan bila bukak blog hari ni macam “eh followers aku?”. hah, dah kenapa kau? haha. bukan apa, tetiba dah 200. hehe. nak bangga lebih-lebih pun tak boleh pasal orang lain da de beriban-riban da followers dia. hehe. tapi bagi aku, hey not bad la. aku tak paksa follow tapi orang tekan ‘follow’ tu means orang hingin la nak baca apa kau mencarut mengarut meraban kan? terima kasih kerana menghargai penulisan saya yer! *bajet*

200th

so untuk semua yang menyokong secara langsung atau tak langsung blog thepotpetking ni, TERIMA KASIH! THANK YOU! kalau dah agak free nanti aku ziarah satu satu blog korang ni. hehe. err korang rajin-rajin la ye tinggal komen! (haha, aku tak paksa follow, tapi aku paksa tinggal komen. boleh? hehe)

dan ouh, untuk semua bloggers yang join and support and promote ‘Cover Your Aurat Campaign | Show Your Support!’ pun terima kasih sangat! tiap-tiap hari ada orang join. semoga Allah memberkati usaha kita ye ^_^. bagi yang baru hantar link entry campaign and nama still takde dalam bloglist kat sidebar ‘We Support Cover Your Aurat Campaign’ kat belah kanan ni, nanti aku tambah yer. insyaallah esok boleh kot. soryy yer, tak sempat nak update list tu hari ni. haa, siapa yang berminat nak baca idea-idea bloggers lain pasal tutup aurat, boleh la klik-klik nama-nama kat sidebar tu ye! de banyak, tengokla mana yang berkenan, semua bagus-bagus. siapa yang nak join support kempen ni, boleh je. klik sini ye!

urmm nak cakap apa lagi ek? eh dah la tu je kot kang panjang pulak entri ni (padahal awal-awal dah bagitau entri ni pendek). ok yang penting is THANKS TO ALL FOLLOWERS! nanti aku belanja korang gula-gula hacks sorang satu (korang nak ke? haha).

wassalam.

10 comments:

dhilla nazli said...

yeay!! na gule2 hacks kale purple aw~~ =)

anamizu said...

yeaa! anamizu ade terselit disitu ^^

miss Fyqa said...

Tahniah.

Cepat2 nak gula2 hacks. =))

Mohd Shazwan Bin Mokhtar said...

kebajetan kamouuu~ anyway TAHNIAH ~ huhu

HonEyBuNNy said...

tahniah....;-)

n. zfrh said...

x follow x dpt hacks ke??nak jugak..jgn la pilih2 kasih..*wink2

asyfiqaz said...

hahaha...meh bagi address, nak anto guna pos laju..hahah

asyfiqaz said...

hahaha...meh bagi address, nak anto guna pos laju..hahah

Nadhirah said...

follow dapat hacks? pertama kali dengar ni. saya bangga kerana menjadi salah seorang dari 200 yang disebut. heheh... tahniah dah ramai pengikut. asal jgn bawa ajaran sesat sudah. semoga terus berjaya dan terus mencoret kata-kata di alam maya.

끝~ *kkeut

Fatin Hanani.. said...

sama2..!hehe tibe-tibe,dah org ckp terima kasih kan..ahaha =D
nnti orang tuntut gula-gula kat Pilah jangan terkejut tau!! =P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails