Tuesday, December 28, 2010

Minggu Destini Siswa UiTM Negeri Sembilan

mds banner

assalamualaikum readers! just nak bagitau sorry pasal tak berapa nak sempat nak balas-balas komen korang and jalan-jalan singgah kat blog korang pasal currently aku tengah bertugas sebagai Pembantu Mahasiswa (PM) untuk Minggu Destini Siswa (minggu orientasi pelajar intake baru la! huhu). harini baru hari pendaftaran, student baru yang masuk tak berapa nak ramai, kira macam good good je la..hehe..so siapa yang tak dapat kolej tu, sila buat rayuan yer. jangan segan silu, mana la tau dapat kan..

okeh rasanya takde la aku nak citer pasal MDS intake kali ni kat entri ni kot. nanti-nanti aku citer ye! tapi just nak tepek banner and tag yang aku design untuk program ni. ok tak? kalau korang kata tak ok pun takde guna pasal semua benda ni dah print da..haha

tag mds multimedia

orait, till we meet again, tata! wassalam..

*thanx lagi kepada penyokong-penyokong baru ‘Cover Your Aurat Campaign | Show Your Support’! link-link baru dah ditambah kat sidebar supporters tu! dah ada lebih kurang 100+ bloggers buat entri pasal ni. so check it out ye!

p/s: sebenarnya ada entri lain nak buat, tapi takpelah, entri yang ni kita kasikan khas untuk program MDS ni sikit..hehe..peace (^_^)v

15 comments:

mis twit said...

jangan buli dak2 baru sudah.. hihi salam perkenalan.. i folo u! :)

Mohamadazhan hjDesa said...

entri apa sebanarnya tu :)

FH said...

rajinnyee.. huhu

miss Fyqa said...

wah wah busy nya dia.

gud luck dgn MDS!

FaMouS said...

salam singgah..
waah, ada juga PM yang berblogging..., uitm n9 ye?
ramai ke intake kali ni?

asyfiqaz said...

@mis twit
hehe..ni baik punya orang..tak buli punya..haha..
thanx for following!

asyfiqaz said...

@mohamad azhan
macam-macam dalam otak ni, tapi tak tau bila nak diluahkan..hehe

asyfiqaz said...

@FH
haha bukan rajin sgt..tanggungjawab je =p

asyfiqaz said...

@miss fyqa
tenkiu! ala busy sket2 ja..heheh

asyfiqaz said...

@famous
yeah PM ni sentiasa beblogging..haha..
yg sem ni ciput jek..350++ cmtu..

CIK IMAKASIHDANI said...

budak baru byk y cute x naufal?hahhahah

HonEyBuNNy said...

abg senior....hehehhe

Sharif John said...

Tahniah Team PM

TheChekJah said...

Tahniah sama kamu..

Judithocsl said...

salam singgah.. waah, ada juga PM yang berblogging..., uitm n9 ye? ramai ke intake kali ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails