Saturday, December 11, 2010

let the photos speak! #3

counter

yeah! macam-macam betul aku boleh jaga semenjak part-time dekat ladies department Isetan The Gardens nih. Kalau ikutkan, counter tetap aku is brand Communique (ladies office wear), tapi tak ramai nak beli baju pejabat sekarang ni pasal orang nak krismas banyak dok heboh nak beli baju  ala-ala evening dress. so kalau rasa boring aku pegila jaga couter Isetan Shoten (ladies accessories), tiap-tiap hari aku reserve barang, necklace, bracelet, brooch (konon nak beli untuk adik aku la kan..ntah bila aku nak beli ntah..yang penting reserve..takut customer amek. haha). Sekarang pulak boleh menyemak dekat counter Perlini’s Silver. hehe. makin lama makin mahal pulak brand aku dapat. yang ni plak aku nak reserve de sebijik cincin aku suka. baru boleh poyo plus riak sikit pakai original silver (made in italy lagi), asyik dok pakai cincin 10 hengget je kan. astaghfirullah..oke2 betolkan balik niat tu, just untuk kepuasan diri =)  haha (habisla semua barang aku pakat nak reserve..haha).

perlinis

yeah~tu cincinnya. tapi aku tak nak yang bulat macam tu je. bosan bosan..(padahal dah takde size, tinggal untuk perempuan jek). sape nak silver ring, neclace, pendant, earrings, bracelet meh datang kat Perlini’s Silver kat Isetan The Gardens. Ada discount up to 70%. kat sini je still sale, kalau dekat cawangan Lot 10 dan KLCC dah habis da sale dia.

ladies

haa..ni geng-geng part time kat ladies department. most of the time kami main handphone, online, borak dan jalan-jalan. so kalau korang rasa nak dengki bagi kitorang busy, kumpul satu kampung then pergi serang ramai-ramai kat Isetan ni. jangan harap aku nak layan customer ramai-ramai, layan facebook lagi bagus. muahaha~

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails