Tuesday, December 21, 2010

best follower 100+ | from miss fyqa

assalamualaikum dan salam sejahtera semua. ya award lagi. ni kira award kesyukuran la buat cik fyqa kita yang telah berjaya kumpul follower 100+. alhamdulillah. tak pe la ye fyqa, kita merangkak la sama-sama dalam dunia blogging ni. hehe.yang penting prinsip follow memollow (erk wujud ke ‘memollow’?) ni lagi bagus kalau ikhlas. means takde paksaan, contohnya “I follow u! follow me back! I will unfollow u if u not follow me” hah, hamek ko..haha. kan best bila orang yang follow tu kata “best blog awak, saya follow”. ok, way more proper la kan. aih, berceramah pulak aku..haha

award from me

so siapa nak usha blog miss fyqa, belog sayalah. selamat berkenalan dan singgah menyinggah!

1 comment:

miss Fyqa said...

rambut sama hitam, hati lain-lain.
eh eh,salah pulak. HAHA.

btw,tengs yer sudi ambik award yg tak seberapa tue :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails