Saturday, December 11, 2010

award berkurun lamanya..

ok, ni award yang aku dah perap sampai jadi pekasam sampai seminggu. hahaha. nasib baik aku pergi blogjogging, penat betul then baru tau aku dapat award ni. huk3. thank you je wawa, bagitau le len kali kalau nak tag pape..haha.(banyak songeh lak aku ye?)

award1

macam biasa, award tak pernah nak bagi free, mesti ada je sesi soal siasat la..soalan-soalannya adalah :

1. Berikan 1 nickname untuk pemberi award.

wawa

2. Berikan ucapan kepada pemberi award.

Thank you! lain kali nak tag bagitau..hahaha..gurau jek =p

3. Listkan 6 artis / band / group yang korang minat.

err..kenapa mesti 6? sorry, aku tak minat hiburan..oke tipu =p

Super Junior, Beast, SNSD, Paramore, Britney Spears, Linkin Park.

4. Bagi award ni kat 10 blogger yang ada blog yang cantik dan cun.

amek amek..siapa-siapa yang follow aku semua aku bagi award ni..peace (^_^)v

2 comments:

HonEyBuNNy said...

unik la award dia.....;-)

wawa said...

hek eleh.. org yg ikhlas x de nak menunjuk sgt taw... we share the same suju btw.. luv baby kyu very much!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails