Tuesday, November 23, 2010

Ryeoqidz Phone Boutique

assalamualaikum, salam sejahtera! haa..entry kali ni aku nak promote my new business yaw.. eh jangan risau, bukan MLM, bukan jual karpet atau jual badan. Aku nak introduce kat korang semua readers-readers yang ku sayang tentang Ryeoqidz Phone Boutique or Ryeophones for short.

Okay, Ryeophones ni adalah ala-ala blogshop yang jual original handset and accessories secara online pada harga yang MURAH! haa..korang mesti suka kan dengar murah-murah ni.. I’m serious ok, aku jual handset ni semua yaang ori yg diambil dari pengedar-pengedar yang sah seperti AVAXX, Zitron dan Midland. Jangan risau pasal Ryeophones ni adalah milik penuh Adlimas Ressources (Reg. No. : 001630806-D).

Senang je, untuk nak tengok-tengok handphone and price dia, simply korang boleh pergi jenguk-jenguk kami punya Facebook Page ataupun Blog kami..lepas tu sila isi Order Form yang ada kat Facebook or Blog untuk proceed..nanti lepas tu kami bagitau next step nak bayar kat account mana and so all.. kami menawarkan penghantaran menggunakan servis kurier, so selamat la penghantaran tu nanti.

so kalau ada apa-apa boleh la intai-intai:

Our Facebook Page : facebook.com/ryeophones

Our Blog : ryeophones.blogspot.com

selamat membeli! and terima kasih kerana menyokong Ryeoqidz Phone Boutique dan thepotpetking! aha! sekarang ni tengah promotion, silalah usha-usha..hehe..dan kalau siapa-siapa yang baik tu, plizz plizz plizz nak mintak tolong ‘suggest to friends’ page kitorang tu or promote-promotekan dekat blog or status FB korang yer! terbaiklah korang! hee~

ryeoFB

Our Facebook Page

ryeoBLOG

Our Blog

2 comments:

HonEyBuNNy said...

ne dk usha2 lah....hehe

asyfiqaz said...

jenguk jangan tak jenguk..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails