Monday, November 29, 2010

hey its 99th!

assalamualaikum. Lama dah tak ‘jumpa’ kan? aah, ni la namanya symptom ‘TERLALU BANYAK IDEA’ dan berakhir dengan ‘LANGSUNG TAK TAU NAK TULIS APA’. hahaha. serious doe, tiap-tiap hari macam-macam aku nak kongsi, macam-macam aku nak tulis, tapi at last, “eh, malas la..banyak pulak nak taip, nak edit gambar bla bla bla..ehe”. takpe-takpe, insyaallah aku habiskan sisa-sisa november ni dengan blogging..hehe..kasi penuh arkib aku tuh nanti =)

oh ya, sila kata aku gayat sekarang, pasal aku tengah riang gila bila followers (potpet members) aku dah 99 oang! yeay! nombor yang cantik. nice. yela kan, entri aku pon pakat main merapu je pon, nak kata rajin sangat blogwalking pon takla sangat, comment orang lain punya blog..err..ada jugakla lagi-lagi bila orang tu komen blog aku, confirm aku komen balik..insyaallah.. Nuffnang? owh tak de la benda tu, pasal aku blogging untuk sharing and tak terfikir amek duit dengan Nuffnang tu..hehe..

followers

aku rasa blog ni banyak keluar kat Google Search bila orang cari maklumat pasal UiTM Negeri Sembilan kot..kan? tak pon pasal Diploma in Microbiology. thanks ya to all followers, commentors, readers, stalkers and blogwalkers! tapi tula, aku ni bukannya malas nak usha blog orang lain, tapi masa tak mengizinkan sangat; too much family commitment la..hehe.

rajin-rajin la ye komen-komen kat sini! aku rasa macam bebel ssorang-sorang pulak bila aku merepek kat sini takde feedback..hehe..THANKS SEMUA! THEPOTPETKING RAWKS! =p

5 comments:

miss Fyqa said...

sempoi.sbb tue org suka blog kamu.
EH,memandai je. =))

HonEyBuNNy said...

wah2...skrg dah genap 100...cepat wat entry tok si dia tu..ehheh

asyfiqaz said...

fyqa: oh ea? tenkiu2...
kak ila: yeah! susa payah nak 100 tu..haha..da post da =)

Amir Rinz said...

tahniah la ye..en.RYEO!!!yg penting & mahal,gmbr profile aq ade...wakaka

W N Adilah ooh*) said...

Yeay,my picture is there !
hahahaha :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails