Wednesday, November 17, 2010

entry edisi lembu korban

salam aidiladha, selamat hari raya korban dan selamat hari raya haji! (sama je kan?). Entry kali special pasal aku nak tunjuk hasil photoshoot dengan  lembu-lembu korban lepas solat sunat aidiladha tadi..(erkk, lembu pun photoshoot ka?). semua muka cuak..ngeh2..aku ni kalau boleh nak letak lens camera aku ni betol-betol kat depan hidung lembu tuh, cantik sikit gambar. Malangnya lembu ni akan mara kedepan once aku try nak close up lembu-lembu ni..haha. Budak-budak yang tengah main dengan lembu pon macam heran jek tengok aku yang agak excited dok tangkap gambar lembu ni. Mesti dorang ingat aku ni dari National Geographic Channel kan? hahah, perasan..

005

salam aidiladha daripada thepotpetking Smile

0041

haih budak-budak ni..lembu tu mengamuk baru tau..huhu

004

muka pasrah oke =p

0048

tak tau kenapa, tapi aku nampak lembu ni macam kuda..heheh

2 comments:

miss Fyqa said...

warna baju kanak-kanak tersebut sangat meriah :)
*skema giler ayat. Hehe :p

HonEyBuNNy said...

btoi2...muka lembu last tu cm kuda....hehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails