Saturday, November 13, 2010

double happiness

salam semua. sejak semalam projek ‘Cabaran 6 Hari Bersama Maggie’ aku terencat. 2 hari dah tak sentuh maggie..rindu.. ok tipu, takde keje aku nak rindu maggie yang buat aku kenyang sejam dua tu. hari ni lunch and dinner (termasuk air) budak-budak rumah aku ni ditanggung halal penuh oleh Ammar. Baik kan? aha, asal orang support memang aku akan kata baik. hahaha. haih, masuk entry yang ni rasanya dah 3 kali berturut-turut aku post entry yang ada kena mengena dekat makanan, makan dan mencekik. eh sume sama je tu. tak senonoh betul..hahaha.. ntah la, housemate aku ni macam faham-faham je kan bila time kawan-kawan dia di tahap fakir miskin untuk dia belanja. Thank you thank you! jasamu dikenang =)

001

lunch menu

0010

dinner menu

sampai sekarang aku stil tak berhenti-henti countdown untuk balik. entah pehal sem ni aku rasa nak sangat balik rumah. kalah budak part 1 la pulak…hehe.. looking forward for my last paper for this sem, Biochemistry 2 yang dikatakan sebagai ‘killer subject’ but harap-harap aku takkan arwah pasal paper ni. hehehe..

nota hepi: din dah kuar banyak duit kelmarin, ammar pulak dah balik, means dah takde orang lagi dah hingin nak support kau. esok macam boleh start balik kot cabaran maggi aku..haha..before ammar balik tadi de tinggalkan 4 paket lagi Mee Sedap. memang saja nak suruh aku teruskan cabaran aku kla tu. hahaha…

3 comments:

miss Fyqa said...

kawan yg baek! =)

asyfiqaz said...

yeah sememangnya housmate2 sem ni terbaek!

HonEyBuNNy said...

nyum3...terliur r tgk makanan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails