Tuesday, November 23, 2010

award from miss fyqa

ooo yeah terbaik busy minggu ni..haha.. okay okay, masa terhad so jom langsaikan benda ni. aku dah lama dapat award ni tapi memang serious tak sempat-sempat nak ameknyer..hehe..sori yer si pemberi (>.<)v

so this award is from miss fyqa, tuan kepada blog ‘Belog Sayalah’. okay, award ni siap de mamat korea lagi yer dalam tu..haha..aku sukaa…

AWARD dr eyca

oh alamak, ada soalan la pulak nak amek award ni..macam kastam la kot..hehe

1. Berikan 1 nama untuk saya (pemberi tu kot)

selalunya aku komen panggil cik fyqa..hehe

2. ucapan untuk si pemberi award

time kaseh bebanyak..sila jangan berhenti jengok and comment blog ni! haha

3. Listkan 6 artis’band/group yang korang minat

Super Junior, Girls’ Generation, Paramore, BEAST, 4minute, Britney Spears.

4. Bagi award ni kepada 10 blogger yang mempunyai blog yang cantik dan cun.

oohh..semua blogger2 ni ada blog yang cun hensem meletup..so sila siapa nak amek boleh amek je..hehe..

eh soalan dah habis, tahniah! haha..akhir sekali, teruskan menyokong thepotpetking ya! bye2! assalamualaikum =)

1 comment:

miss Fyqa said...

Waalaikumussalam.

Terima Kasih sudi ambik award nie.
HEHE~ :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails