Wednesday, October 20, 2010

tempoh bertenang



alhamdulillah aku dah habis submit semua assignment and lab reports semalam..lega..tu lah, nak jadi budak science stream lagi kan, sila terima la benda-benda ni ya..(walaupun kehidupan hari-hari aku takde rupa macam budak science stream langsung..haha) dan ya! semalam saya berjaya pergi jogging secara solo pukul 6.15 am! yeay..pencapaian memberangsangkan tu..penat stay up tak tidur malam semata-mata nak pergi jogging..hasilnya lepas aku joging tu seharian la aku tak sedarkan diri, means tidur..wooh~oleh kerana aku pandai-pandai melanggar hukum alam ni, orang tidur malam aku berjaga, orang bekerja siang aku tidur, dan sekarang mata aku dah pedih menuntut rehat dari aku tapi apa nak buat pasal dah 2 jam aku golek2 atas katil tapi tak boleh tidur!

makin nak final makin merepek kan? bukan aku sorang je kot, aku tengok orang lain pun dua kali lima je..haha..ni pulak kenapa la tekak aku ni semangat sangat dok batuk-batuk..eh takpe lah, tu kan salah satu mechanism innate immunity, buang benda-benda kotor..eh, masuk immunology la pulak..hehe..final la katakan..

ok la ye, aku merepek lagi...sila salahkan final exam laju-laju..tata :D

2 comments:

miss Fyqa said...

hye.

header dah bertukar la! =))

Rashid said...

fiq jaga kesihatan juga k.. moga berjaya ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails