Tuesday, October 19, 2010

semua orang rajin buka muka buku

yeay..as i said before, study week adalah masa untuk buat benda-benda 'berfaedah'...so buktinya? ya, sila lihat di atas, tengok berapa ramai yang stay up till 12.31 am untuk bersama-bersama mengulangkaji subjek FB111 - Fundamentals of Facebook..makin nak final nampaknya makin ramai yang mula buka muka buku masing-masing.. *jangan tanya saya pasal khas untuk study week ni, saya 'study' muka buku ni almost 24 hours! haha.. jangan risau, tu baru 12.31 am, maybe akan menjadi lebih ramai bila mencecah 1.30 am..hehe..gudluck semua :D


*conclusion: rajin kan budak UiTM? hahaha...

5 comments:

miss Fyqa said...

study sambil ber-facebook :p

IMAKASIHDANI said...

facebook tu mkanan ringan je,y berat buku genetic...heehe..

HonEyBuNNy said...

amoi2....nak kena neh....cepat pergi study...huuhuh

saye kerink said...

hah betol sgt! org balik rumah ni bukan study, tp on9 24jam. ngeng

asyfiqaz said...

cik fyqa: last2 skali xjadi studynyer..haha

kak ila: ya2..mau study ni..hihih..

ima: makanan ringan bahaya tau!

faris: lepas gian la tu kan? haaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails