Thursday, October 21, 2010

pilah in the morning

good morning good morning! (kalau korang baca petang n malam, good evening la ye =p)..and ya, assalamualaikum readers..and kali ni, saya dengan muka sucinya nak revealkan 'muka' sebenar UiTM Negeri Sembilan ni..hehe..ye la, selalu korang tengok kat blog ni semua benda nak cantik kan kan? aah, edit memanglah sentiasa cantik..hehe..tapi ni dia bukti gambar-gambar yang natural tanpa edit..(tambah watermark je)..again, thanks to my vivaz..hehe..



kolej


cantik kan kan??


fakulti..



*so conclusion entry ni is? haha nak bagitau aku kerap jogging pagi-pagi buta sekarang ni..haha..tak senonoh..

2 comments:

tauke SAHAJA said...

tunggu cerah sikit dan kabus kabus .
perghh , TERBAIK !

Aida Aidott said...

Pilah Highland ;) Rindu Pilah doooo. Dekat seminggu dah aku kat rumah >.<

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails