Sunday, October 24, 2010

of homo, hetero, pheno, geno...

assalamualaikum, saya tengah study untuk paper Genetics esok ni sebenarnya..hehe..tapi what to do la kan, otak da tepu so kena ada selingan-selingan sikit..bagus..

so nak bagitau esok saya sebagai seorang Afiq Naufal dah start final exam for my 3rd sem ni..ouh..amat malang pasal Genetics jadi 1st paper..orang lain start hari rabu dengan paper English For Academic Purposes (which is not Science-related subject), tapi aku da kena pulun dengan macam-macam istilah pelik dunia biology ni..adooii..

so untuk semua semua semua, sila dan sila doa untuk saya dan kawan-kawan semoga kami dapat jawab semua 7 paper (sapa repeat tambah 1) dengan gemilang, tenang dan jayanya..ok dah? terima kasih..(tak adil..budak dip science punya paper sikit je..huhu)..

ok, untuk rakan-rakan UiTM yang lain, selamat study juga yaaa...gudluck for all! wassalam..bye =)
*oke, boleh sambung study balik..hehe

2 comments:

W N Adilah ooh*) said...

microbs :) HEHE

tuanpunyablog said...

dah agak format paper genetic mesti tukar...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails