Saturday, October 16, 2010

hi rawang :D


firstly saya bangga kerana dapat menerobos sistem keselamatan kampus saya dan berjaya sampai rumah dengan selamatnya..yeay! *suppose to be semua pelajar tak dibenarkan balik minggu ni pasal ada program wajib..tapi what to do kan? aku TERPAKSA balik..sekian..ouh aku rindu RAWANG! so hye =)




dan ini saja nak tunjuk cupcakes yang ezzah (ya, bukan nama aku tu..) tempah and baru dapat time kitorang balik tadi..comel kan? urmm apa rasa dia? ntah la labu..aku tak sempat makan..hahaha...



*okay, miss2 dan sir2 aku sem ni amat baik pasal amat risau dengan carry marks student-studentnya...so sekarang kami kembali pelbagai assignment untuk cover-cover balik mana carry marks yang melompong-lompong tu..hehe..

4 comments:

HonEyBuNNy said...

wah2..balik umah ye...bestnya....nak cupcake...nyum3...he2

miss F.Y.Q.A said...

selamat pulang ke rawang... :))


*eh eh nak cupcakes jugak
Hehehe

ANIS ASILA said...

balik?
sangat jealous oh. -.-

asyfiqaz said...

kak ila n cik fyqa: cute an cupcakes tu? tmpah la..kat sremban..

anis: hehehe..blik kejap je puunn..=p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails